dungean Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Arkadaşlar yabancı dvd filmlerin türkçe dublajlarını bulabileceğim bildiğiniz bir site var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guano Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Abi ne demek o allah aşkına.kasap ahmet ile bakkal mehmet seslendirse de istiyon mu yani?Varsa zaten dvd de vardır yoksa ya da orjinali değilse bi işe yaramaz zaten.Az Tv deki gibi olur sonra belki.Kadınları bile bazı filmlerde erkekler seslendiriyo. [Bu mesaj guano tarafından 09 Ocak 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 zevkler ve renkler tartışılmaz diye bir laf vardır hani[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Zevkle ne alakasi var bunun? Altyazi ne kadar kotu de olsa sonucta ne oldugu anlasilir, ama profesyonel dublajlar bile orjinaliyle ayni sesi vermezken amator dublaj dinlemek mumkun mu? Yapmak bile mumkun degil hemen hemen; bunun efekti var, tonaji var, var da var.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guano Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Sonuç da mazoşistlerde zevk alıyo.Haklısın ben konuşmayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 heh adam her bi b.k var şu nette belki buda vardır gibisinden sormuş gibi geldi bana. biraz ilginç olmuş çıkışlarınız walla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dungean Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ben duymuştum bir yerden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dungean Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Pardon dublaj demişim :) Ben türkçe altyazıdan bahsediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=93393[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar