Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 aradım ama ilgili bir konu bulamadım eğer daha önce açılmışsa affola sezon mvp si kim olur?? garnett tabiki 14 küsür reb. ortalama zaten yeter.bide sayı ve assistte yapıyo bu adam tabiki minnesota nın durumuna da bağlı garnett in mvp olması[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mamadau N'diaye olur. http://www.nba.com/playerfile/mamadou_ndiaye/index.html[signature][hline]i love this game! youth only zone!
WinterWolf Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Bakıyorumda spor forumu NBa forumuna dönüşmüş liglere ara verildiği için galiba:). Bence Steve Nash sezon sonuna kadar böyle giderse açık ara MVP olur. Sayı ortalamasını biraz daha yükseltmesi gerekebilir tabi http://www.nba.com/playerfile/steve_nash/index.html[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 duncan or garnet[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
david_beckham Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 gernett ya da kobe olur...tabi nash ide unutmamak lazım[signature][hline]Üç tane maymun kuyumcuya girer.Aralarından biri kuyumcuya: -Biz muz alacaktık.Kuyumcu: -Biz elma satmıyoruz.Maymunlardan birisi: -Biz de zaten bisikletle gelmiştik demiş... [Bu mesaj david_beckham tarafından 09 Ocak 2005 10:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 garnett[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 J o'Neal[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz !
can Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ben wade diyorum, sallama bi tercih, ama düşük de olsa tutma olasılığı var[signature][hline]NbaTurk forumu...
Frost Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Iverson [Bu mesaj hakan053 tarafından 09 Ocak 2005 12:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Bence Kobe, bu sezon Lakers playoffa çıkacak durumdaysa bunun tek mimarı Kobe'dir bence..[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me..
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: david_beckham, 09 Ocak 2005 10:55 tarihinde demiş ki: gernett ya da kobe olur...tabi nash ide unutmamak lazım +1[signature][hline]The sickness that you are The plague that made me starve
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: WinterWolf, 09 Ocak 2005 02:17 tarihinde demiş ki: Bakıyorumda spor forumu NBa forumuna dönüşmüş liglere ara verildiği için galiba:). Onla alakası yok.Çünkü ben geri döndüm ;)[signature][hline]The sickness that you are The plague that made me starve
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Kobe ye şu yönden ihtimal veriyorum.Adam sayı kralı olursa çok avantajlı olur ve bunun yanısıra asist de çok yapmalı yani lider olmalı takımı da oynatmalı.Artı teke tek savunmasının nba tarihinin gelmiş geçmiş en iyilerinden biri olduğundan kuşkumuz yok.İlk savunma 5'ine seçilirse,asistte ilk 5 e girerse,playofflara çıkartırsa(tabiki iyi bir derece ile) ve sayı kralı olursa Kobe olur.Bukdar şey sayınca imkansız gibi gözüküyor ama değil hiçte.Kobe zaten şuanda bunların çoğuna neredeyse sahip.Savunmaya girer diyorum.2 hafta önce asistte ilk 5 teydi tekrar girebilir.Sayı krallığında da Iverson ile kapışıyor.Eh yani.Diğer tercihim de Garnett veya Duncan dır[signature][hline]The sickness that you are The plague that made me starve
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ben olurum. Bakın görürsünüz[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim.
screamer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Sakatlanmazsa Shaq olur[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 gönlümüz Nowitzkide tabi ama..sanmıyorum[signature][hline]^Dallas Mavericks^
pipo_14 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 shaq yakın gorunuyo ama takımı tasırsa iverson da olabilir[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ
Öne çıkan mesajlar