Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Merhaba arkadaşlar, Superonline aboneliğimi bir kampanyadan faydalanmak için sonlandırıp yeniledim, fakat modem değişince root şifrem elimden gitti. Müşteri Hizmetleri ile 2-3 defa kavga etmeme rağmen root şifresini alamadım. Kullanıcı adı "admin" olan ama yetkileri Firewall kapatıp WLAN şifresi değiştirmekten öteye gitmeyen bir kullanıcıyla girmek durumundayım kontrol paneline. Bu modem (Huawei HG253s) için root şifresini (admin değil) bilen var mı? Dürüm mürüm ısmarlarım, para bile yollarım valla :p Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 administrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 gugılladım da şifre direk "superonline" yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Akito said: administrator http://www.youtube.com/watch?v=Eq8uI2oJd0Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 superonline abi şifresi onların benimki öleydi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 superonline Superonline SUPERONLINE SUPERONLİNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Admin - superonline olan şifreden bahsetmiyorum arkadaşlar. İlk mesajda da belirttiğim gibi o kullanıcının anca adı admin, yetkileri dandik. Root kullanıcısı var bir de, "abi sahibi geldi" modunda. O lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Meraktan soruyorum rootla girince ne yapacaksın ve superonline neden ipnelik yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Sözde admin olan userda hiçbir detaylı TCP/IP ayarı yok, MAC ID filtreleme seçeneği bile yok. Ağımı istediğim gibi yönetemiyorum. Yanına bir cihaz daha almak da istemiyorum mümkünse, o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 telnet root şifresini bilen yoktur tabi. brute force ile 25 yıl sonra bize de söylersen seviniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Eve servis cagir, cozum ortaginin teknik ekiplerine muhabbet, guzelliklerle vs alirsin. Pirelli , tilgin ivir zivir var da huawei lerinki yok bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar