barbu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Beyler Beyoğlu, sisli, Mecidiyeköy filan civarında (bebek olmasın cok ters) iki kısının rahatça konusabilecegi, canlı muzik olan(mümkünse Jazz, blues) yemek yerleri onersenize bana. Peradaki gibi kasinti, ceket filan gelmiş tiplerin olmayacağı, smart casual gidip rahat edeceğimiz biryer olması lazım. TY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Nardis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 o zaman nublu da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Abi ben restaurant istiyorum ama. Buralar restaurant degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 asmalı mescidte çok güzel bi yere denk gelmiştim tünel tarafından girdiğinde sağdaki ikinci ya da üçüncü mekandı hatırlamıyorum bar restoran tarzı bi yerdi ve çok tatlı bi jazz muzik çalıyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Karı mı gotucen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 atölye kuledibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Sparkcaster said: Karı mı gotucen kısmet bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 yav said: atölye kuledibi yemekleri nasıl abi buranın? bar burası sanırım. yemekler iyiyse tam uyuyor. galata kulesi filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 bizzat yemek yemişliğim yok, tapas gibisinden köfte gibi bişeyler yediğimi hatırlıyorum ama. güveçli müveçli bişeyler de vardı sanki. ne desem yalan olur ana yemek konusunda. samimi bir yer. rezervasyon bahanesiyle arayıp sorabilirsin yemeklerini ki haftasonu prime time'da rezervasyon gerekli bile olabilir keza ufak bir mekan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 vazgeçtim canlı muzikten. güvenemedim yemeklerine oranın. hardal nasıl asmalıdaki? caddedikine gitmiştim idare ediyordu. hadi öneriler gelsin patiler. hafta içi gidilecek zaten. o yüzden kalabalık olmaz hiçbir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 o zaman tavanarası verelim abimize tabelasız kapısız garip bir mekan (bilen bilir misali), hatunu şaşırtmak için ideal. asmalı'daki bir apartmana girip asansörle çıkıyorsun. rezervasyon kabul etmiyorlar ve oturcak yer yoksa tıpış tıpış geri iniyorsun asansörle. bu da zayıf noktası. çeşitli güveçleri antreleri mezeleri zeytinyağlıları var ve epey iyiler (3 kere gitmişimdir). şaraplar güzel. iyi müzik çalıyor sürekli (cansız). salaş ama klas bir yer, artık nası oluyosa diyenler gidip bi yemeklerini yemeli. adresi google'dan bulunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 abi ne kastın ya gidin boğazda bi çaybahçesine hatta direk sahile inin seyyar arabadan çay alın bir liraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Abi o biraz benim yüzümden ya. Ben iyi yemek yemek istiyorum. Moralim filan bozuluyor böyle iyi yemek beklentisinde gidip kötü birsey yiyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 damlalar türkü evi https://www.facebook.com/damlalarcafebar?rf=213096355414898 kebapları iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 gokalp e gelmez oyle jazzlar blueslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar