Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Evet sevgili paticikler.Uzun sürelerdir yokluğuma artık bir son vermeye karar verdim.Nba de Maç başına sayı ortalaması(PPG) de şu anda 1. Allen Iverson.Kobe Bryant canım benim onun 0.3 puan gerisinde ve her an yakalayabilir.3. Dirk nowitzki 1.9 puan kobenin gerisinde.Sonra Amarem canım sonra leBron sonra dewayne wade filan gidiyor.T-mac varlık gösteremedi.35 sn de 13 sayı attı başka yaptığı spectacular bişey duymadım.Bence Kobe ile Iverson kapışır ve galip Kobe olur diyorum.Sizce?[signature][hline]extra standart futbolcu [Bu mesaj RonaldinhO tarafından 07 Ocak 2005 19:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 The Answer sakatlık sakatlık yaşamazsa sayı k1ng'i olur diyorum. Ama sakatlık yaşarsa adam yinede maça çıkıyor ama fazla atamıyor.[signature][hline]i love this game! youth only zone!
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 sakatlıklar olabilir, takım kötü gidebilir ama normal şartlar korunursa iverson önce götürür diyorum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Kobe farkı indirir bence.Kobe ivme yapıcak bak hepiniz görürsünüz.[signature][hline]extra standart futbolcu
uncla Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Iverson veya Kobe ikisi arasında bence Iverson olur[signature][hline]R+
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Walla kobe. edik : h.geldin ronaldinhooOoOo.. [signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki: pardon azrail... [Bu mesaj insight tarafından 07 Ocak 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Iverson The Answer.....[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Frost Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Iverson 29 ortalamayla birinci olur bence.
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 iverson bence kobe nin şans ı yok[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Bu sezon Kobe'nin şansı daha bir yüksek bence, çünkü Lakers'ın kazanması için Kobe'nin +30 - +35 falan atması gerekiyor, hal böyle olunca da Kobe rahat rahat +30 atacak kabiliyete sahip.. Sixers'da ise bu sene geçen senelere göre Iverson'u skor olarak destekleyen daha çok kişi var.. Ben Kobe sayı krallığını alır diyorum ama çok küçük farklarla olur bu bence..[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me..
uncla Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 spidee'nin açıklaması mantıklı geldi[signature][hline]R+
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 direk iverson fakat lakersda kimse olmadığı için bütün şutları kobenin kullandığını düşünürsek kapışırlar..gerçi ööle sixersda da çoğu şutu iverson çekio..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bu arada t-mac varlık gösteremedi diyenleri kınıyorum[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 t-mac istikrarlı öküz abi, sanki silah zoruyla çıkarıyolar adamı sahaya..[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me..
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 inanılmaz bi adam ya..adam sahaya çıkınca sanki uçuo..yani adam hiçbişi düşünmüo..ne karşındakini ne topu ne potayı hiçbişeyi..adam matrix olmuş..yüzde ifade yok..inanılmaz bi adam.. o orlandodan ayrıldığı zaman tüm yaz shaqin malikanesinin spor salonunda çalışmış non-stop..orda iyice aşmış diolar[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
screamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Şimdi adayları değerlendirelim T - Mac in olması biraz zor çünkü takım tamamen onun üzerine kurulu değil V.Gundy Yao yu çok seviyor o yüzden sayılar ikiye bölünüyor ama T-Mac standart bir sakat değil ve şut çekmekten asla sakınmıyor kaçırsa da iplemiyor. Amare Amare nın sayı atması orantılı olarak Nash e bağlı Nash sakatlanırsa veya formu düşerse Amare de sayı atamaz atsa bile maç başına 26 sayıyı bulamaz Iverson şansı yüksek çünkü şutların yüzde ellisindne fazlasını kullanıyor takım kazanmasada 50 sayıya ulaşabiliyor ama müzmin sakatlık özelliği var ayrıca kafadanda sakat. Kobe azcık ruh kazandı ve artık pas veriyor - yeni yeni başladı - Kobe u değerlendirmek için bir 10 maç daha lazım Dirk , Ray Allen , King James zorlasada tabiri caizse NAHHHHHHH alırlar[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
pipo_14 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 aynen katılıyom iverson bu yıl sayı krallığıyla takımı play-off larada cıkarır[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Fistan, 07 Ocak 2005 19:21 tarihinde demiş ki: The Answer sakatlık sakatlık yaşamazsa sayı k1ng'i olur diyorum. Ama sakatlık yaşarsa adam yinede maça çıkıyor ama fazla atamıyor. bu nasil bir som agizliliktir onu anlamadim uheuhehue adam sakatlanip cikmamis dun geceki maca :P[signature][hline]"'Cause we are all the little tin man with hearts like little tin cans and as we line them down with tears, over the years, they inevitably turn... to rust "
screamer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Iverson sağ ayak bileği ve sol köprücük kemiğindeki ağrılarından şikayetçiydi sadece dinlendirilmişte olabilir[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 t-wolves macinda dinlenmek biraz abes kaciyor gerci soyleymis bahsettigin sorunlarin yaninda bi de grip benzeri semptomlari gosteriyormus, "game-time decision" yaziodu, riske atmak istemediler heralde[signature][hline]"'Cause we are all the little tin man with hearts like little tin cans and as we line them down with tears, over the years, they inevitably turn... to rust "
somebody Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Kobe olur. shaq gittikten sonra kobe lakers ın kralı oldu.istediği gibi oynuyor. nba de şu anda en çok dakika alan oyuncu da o. keyfine göre oynuyor. sayı kralı o olacaktır.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) [Bu mesaj somebody tarafından 08 Ocak 2005 11:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: insight, 07 Ocak 2005 19:59 tarihinde demiş ki: Walla kobe. h.geldin ronaldinhooOoOo.. eyvallah.Artık burdayım haha.NBA benden ve screamer dan sorulur! :D Kobe ve Iverson ı tek geçiyorum.Bu 2'sinden başka kimse olamaz.Benim tercihim Kobe.Şampiyon kim olur derseniz orasını bilemicem ama bu konuyu konuşucaksak sanırım bi topic var ordan devam edelim yada yeni topic açalım konu dağılmasın.[signature][hline]The sickness that you are The plague that made me starve
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Sımdı ortalama en cok sanırım Iverson da olur fakat Kobe'nın patlama yapması dogal ama Iverson ıcın herkes yanında oynayabılecek en azından K.Thomas var dıyolar fakat Iverson işi ele aldıgı zaman yanı kendısı oynadıgı zaman kı oyununu goruyorsunuz kesınlıkle en cok sayı odulu Iverson un olması lazım[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 kobe alır gibi ama , ben tmac olsun istiyorum :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
uncla Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 lucas kobe'yle t-mac'te kapıştı yeni kobe ezdi =][signature][hline]R+
Öne çıkan mesajlar