Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ama blizzard dünyayı pek kaale alıyor gözükmüyor... Bu blizzard çalışanlarını taksim heykeline oturtacaksınki akıllansınlar... Üvey evlat avrupa.. peh![signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 wow-eu server derken benim kalonet de gitti geldi.. ula ne sanssiz bi gun bu gun! netim gitmese bari :-)[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ne cenabet bir gündür... Ne büyük günah işledik community olarakta sürünüyoruz woooow wooow diye arkadaşlar :P[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ya bu resmi forumlardaki blizzard savunucularına da uyuz oluyorum.. bi şikayet yazıyosun, it's beta cart curt sanki bilmiyoruz hey allahım. sanki para vermedik oyuna betaya girelim diye, beleşe girdiğimiz yok closed-beta testerlar gibi.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Bir bölüm blizzard yalakaları var... Kaale alma onları =)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 o forumlara bi girersem çok ciddi tartışma çıakrıcam zaten ortamda . Tüm oynayamayıpda yazamadığım herşeyi bir foruma yazıcam en sonunada şöyle yazıcam Fortification Under Control of King Anlayan anlayacak bu eu takımı hakkında ne düşündüğümü ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Elufulec, 09 Ocak 2005 13:15 tarihinde demiş ki: ...beleşe girdiğimiz yok closed-beta testerlar gibi. olsun biz de insaniz! :-P[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Betaya girelim diye para vermedik, preorder edip biraz erken verdik sadece, onun da faydasini ciktiktan birkac gun sonra oynamaya baslayarak gorecegiz zaten.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Benim imzam offical wow forumları için: We are all slaves of our US cousins...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 lol mükemmel post atmış biri... biri stop whining demiş o da: Yes but I have a 248 Skill in Whining and a 321 Skill in Complaining... Whining skill increases +1[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ya birsey sorcam.. closed beta testerlar sira beklemeden girebiliyor mu? siz demin sira var falan diodunuz ben hic siraya takilmadan girdim direk. Acaba sans eseri mi oldu?[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ya ne güzel yazıyosunuz en azından sizin girme şansınız oldu pekiyi ben ve benim gibi formu doldurupta hala 2. maili almayanlar ne olacak s.. gibi kaldık walla.Kıl oldum çok pis neden herkesin mailleri gelmeden açıyolar ki anlamadım yine herkesten geride başlarsam oynamıycam wallahi fb de falan resmen haksızlık.[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ortada server yok ki sıra olsun :p[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 open mı bu beta?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fah Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 kardeşler bende 1.2.1 var ama giriyorum server listesi boş ha bide girmeden benden birşeyler seçmemi istiyor us pvp,normal ama us nin yanında eu yok ??[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Yet again BLIZZARD showing the european community the finger![signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Topic açtım arkadaşlar... Hep birlikte teşekkürlerimizi iletelim blizze http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?ForumName=wow-general-en&ThreadID=40640[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 we thank you blizzard.. my name is mahir i kiss you, gibi olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: UnKnownTR, 09 Ocak 2005 13:25 tarihinde demiş ki: ya birsey sorcam.. closed beta testerlar sira beklemeden girebiliyor mu? siz demin sira var falan diodunuz ben hic siraya takilmadan girdim direk. Acaba sans eseri mi oldu? arkadaslar var mi bole birsey?? [Bu mesaj UnKnownTR tarafından 09 Ocak 2005 13:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 topic değilde forum uçuruldu... Bir giriyor bir girmiyor.. Yok bu blizzard avrupa tam ziyankar...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 UnKnownTR bi fark yok arada.. herkesin accountu var sonuçta.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 2 inci maili gelmeyenler signup.wow-europe.com burda bi Auth. Key inizi deneyin banada mail gelmedi fakat Accountumu acabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bizim daha 2. mailler gelmedi neyse sağlık olsun ben finallere çalışiym az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 2. maille alakalı değil olay.. arkadaşlarımın sorunları sonucu tesbitim şu. formu 2 kere doldurup yollamış olanlar acc açamıyor.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] [Bu mesaj Elufulec tarafından 09 Ocak 2005 13:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ben 2 kere filanda doldurmadım. 2.mailida aldım ama EUda invalid keyim. nasıl bir is bu ya. kafam cok bozuk[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar