Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eskisehirdeyiz hatunla acil

Drall

Öne çıkan mesajlar

kucuk bi arastirmayla gece drunken duckta guzel bira ictik sonra bi parkta cadir kurup uyuduk simdi de kirim tatar kulturevinde ciborek yedik ama hic sevmedik, hatta bu odunpazari evleri de cok dandik gorundu gozumuze. Siddetle tavsiye ettiginiz bi yer var mi yoksa biz istanbula dogru otostopa devam edicez. tsk kib bye
Sosyal ağlarda paylaş

ciborek midemizi alev alev yakmaya baslayinca keyfimiz kacti biz de atladik 58 nolu otobuse istanbul yoluna cikip geldik ordan otostopla. Yalniz bi daha karasal yolda otostop cekmeyiz. Ya da cekeriz de ultra super uber secici oluruz. bir aydir neler yasadik, mit ajaninin 4 kamarali yelkenlisinde mi uyumadik, almanin tekinin full manuel dev land roveriyla fethiyenin adini duymadigimiz koylarina mi girip cikmadik, su iki gundur yasadigimizi yasamadik. Antalya-eskisehir-istanbul istikametinde on araba degistirdik iki gunde, bir tek yalova girisinden istanbula gittigimiz arabanin soforu insandi. Bugun evli bi cift bize silah cekti lan ahah. Hayat cok hafif.

Yav, sen bize gelsene abi yol yorgunuyuz hem evin yeni halini gor cok degisti sen gordugunden beri sdf
Sosyal ağlarda paylaş

öm misali

ben de çok yorgunum
ev de çok pisti zaten gelmemeniz isabet oldu, sabahtan beri temizlik yapıyorum. 1-2 güne tamamlarım :D
hoşgeldiniz madem, paslaşırız ya, yarın öbür gün arayıp geliverebilirim. otostopçu hikayesi dinlemem lazımdı zaten yol kaşıntısı başladı bende de hehe

/öm
Sosyal ağlarda paylaş

kadin bir saat boyunca darladi belesciler siziiii, ben de cikayim madem aksam ya vay belescileeeer falan diye. Lan allahsiz dicektim zorla mi bindik arabana, neyse iste. Boyle bi yerden sonra beynim fokurdadi, adam bi de ya psikopatin tekinin arabasina binerseniz falan diyip durdu, biz de kendimizce onlemimizi aliyoruz diye artizlendim ben de, onlem dedigim de biber gazi sdf. Adam pat diye silahi cikardi goster bakiyim onlemini diye. hayat dersi oldu adeta. bir dakika kadar sonra da abi biz yola yuruyerek devam edicez diyip indik zaten. Kiyi seridinde boyle bisey yasamadik hic, ne zaman ki karasal o zaman tehlike ama bunu anladik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...