GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Beyler ben 2005 2009 model arasi otomatik vites bir arac alacagim yaris peugeot 206 veya o turde bi peugeot, punto, corsa veya fiesta lardan bitane bulacagim. Ama bunlarin otomatik sanzimanlari eski nesil hep problemli diyorlar bende pek anlamiyorum arastirdim ama hillholder yoksa almayin diyrn var falan. Bana tavsiyede bulunur musunuz hangisini alayaim otomatigi iyi mi vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 You-Jazz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Honda hayat onda Benzini shellden aklı kelden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Selam, Jazz ama CVT olanlardan. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 megane dynamic ler var onlara bakıyorum temiz jazz bulmak izmirde sıkıntı ya bide abartı fiyat çekiyorlar bakalım 206 otomatik ya da megane düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar