BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Dün geldi başıma neden anlamış değilim. Küçük bi patch var gibi görünüyor steam sürekli dl etmeye çalışıyor sonra duruyor ama steam kullanılmaz oldu. Offline mode açıp dotayı uninstall ettim gene çözüm olmadı. Fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 steamde sonu .blob olan bir dosya var onu silip tekrar başlat steami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 blob çözmedi apcache diye bi folder war onu silince cozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Bende blob ve appchache de cozmedi. Garip bi bug. Steam beta Client yukleyince cozuluyor yazmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 beta client geçtim ben düzeldi geçen dün de bi patch gelmiş olması lazım normal client'a workshop indirmeye çalışıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 size güvendim beta client e geçtim hala dota2 patchı gozukuyor mal gibi hadi olmamasını geçtim, steam ui, icon vs. değişti hepten iğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Bende de oldu her steam e girdiğimde dl yi pause yapıyorum mal gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 steam update yapıp ui değiştikten sonra steamwephelper.exe diye bir şey calısmaya basladı boşuna boşuna ram falan yiyor nedir ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 dota2'nin otomatik patchini kapat, aptal bisey var surekli patchlicekmis gibi yapiyo ama bisey yok 0/0 diye oyle kaliyo tepede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar