Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ne de güzel oluyor havanın aydınlanması forumlara bakarken. Şimdi deli diceksiniz de şöyle bir durum var. Yapçak bişi bulamıyorum ki ne yapayım? Herkese Günaydın demeyi de ihmal etmeyelim bu arada :)[signature][hline]A L'outrance Voice of Souls With a rainy heart .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Hadi ben yatıyorum :-)[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Aynen hava aydınlanırken bize sadece uyumak düşer.. İice canımı yakmaya başladı gün ışığı, çok raatsız edici oldu. Hadi herkese ii sabahlar, ben de yatmaya gidiorum..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ben uyandım ehehe siz uyuyun bakim simdi nöbet sırası bende :)[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 İyi geceler dicem abes kaççak, ben de yatıyorum[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Düşünüyorum şimdi yatsam mı yatmasam mı diye. Tereddüt içerisindeyim. Aslında hazır müzikte var iken Word açıp hikaye mi yazsam ne? :P[signature][hline]A L'outrance Voice of Souls With a rainy heart .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 yürümek daha zevkli oluyo[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Bende yatıyorum ıyı geceler[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Saat 7'de 8'de yatiolar... Abuuuu... Lam bütün gece ne'ttiniz! :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 En verimli ders çalışma saatleri olan gündoğuşu vaktini her gün yaşıorum...o koyudan açığa renklerin geçişi gralident gibi oluyor..[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Finallere hazırlanırken güneşin doğuşunu fark etmiyo insan. :([signature][hline]Bonzi Eşeklere Özgürlük !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Walla en iyisi uyumak :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Sheref Msn'de Fii tarihinde demiş ki ; Ohh kafam 1 Ytl... Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Karanlıkta yaşayıp gün ışığına haretle bakıp bütün gün uyumak? :) Erken yat bütün günden faydalan hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 günaydınlar :)[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ne ya bu herkes sanatlı yazı yazmış[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i cry after giving head. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Dungeon_Master, 09 Ocak 2005 07:31 tarihinde demiş ki: Aynen hava aydınlanırken bize sadece uyumak düşer.. İice canımı yakmaya başladı gün ışığı, çok raatsız edici oldu. Hadi herkese ii sabahlar, ben de yatmaya gidiorum.. vampirleşmeye başlamışsın sen. tabutuna gitmeden önce gel bi ısırık al istersen :-p !*boynunu sıyırır*[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 gidin yatın zıbarın ne zorunuz var bakın uyku süper bir olaydır mesela sabah sabah elen telefona bakmasaydım (10 dk önce) hâlâ uyuyor olurdum..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Bu vampirizim fena ya...Arkdaşlar yaşamı etkileyen en buyuk faktor uykudur uykuya onem werelım hayatımızın 3/1 i uykuya giderken sizin yaptığınız sağlığınızı resmen hiçe saymak :yapma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 tüh be 1 saat sonra yatsaymışım demekki gün doğuşu olcakmış.. neyse haftaya cuma uyuyan ne olsun :)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 güneşin doğuşu kışın pek güzel izlenilmiyo.. sonbaharda süper olur mesela.. bazı kış günleri de güzel oluyo ama hava hafif açık olmalı. 8 yıl boyunca sahil yolundan ataköy karaköy yaptım okula gitmek için. bazı sabahlar büyüleyici olurdu adaların ordan güneş doğar böle heryer turuncu parlak bulutlar falan..[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar