-Nae Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Arkadaslar kurbanın 1. kaseti bulamıorum cıldıracam yaw bendeki kaset oldu yenisi lazım bulamıom napcam yaw?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ups[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 saat olmus 2 ne kurban1 kardes bu saatte .koyunlar1 say sen ruyanda .unkapan1na gidelim bulal1m hemen.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 topici açtıktan 2 saat sonra, hem de gecenin 3ünde up lamandan bir manyak olduğun izlenimini çıkartabilir miyim? şaka bir yana 1. kaset derken "yalan" ın orjinal versiyonunun olanından mı bahsediorsun[signature][hline]abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Heralde odur.. onu bulabilcen yeri sana hemen söliyim :) istanbulda oturuyosan beyoluna çıkıyosun.. beyolunda tunele giderken sol tarafta yesilçam sokağın oralarda hemen istiklalin üstünde Mephisto var orda kesin vardır :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Zaugna_Khaldun, 09 Ocak 2005 03:00 tarihinde demiş ki: topici açtıktan 2 saat sonra, hem de gecenin 3ünde up lamandan bir manyak olduğun izlenimini çıkartabilir miyim? şaka bir yana 1. kaset derken "yalan" ın orjinal versiyonunun olanından mı bahsediorsun topici actıktan 1 gun 2 saat sora upladım kardesim laf sokacam die bir yerlerinizi sıkıosunuz yani[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.