littlebitpinti Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 malum oynayacak hic oyun yok su aralar. evdeyim de bu aralar. onerir misiniz aylik paraya deger mi?
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 hardcore oynıcaksan değer casual oynamaya çok gerek yok vaktim bol vakit harcıcam diyosan başla end game i falan gayet iyi communitysi güzel
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 playstation 3'de oynanmaz haldeydi oyun ilk çıktığında. hangi platformda oynicaksın bilmiyorum ama bi araştır onu.
littlebitpinti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 KenshinHimura said: hardcore oynıcaksan değer casual oynamaya çok gerek yok vaktim bol vakit harcıcam diyosan başla end game i falan gayet iyi communitysi güzel ha ben boyle takilayim, dolasayim, quest yapayim, rahatcana oynayayim istiyorum aslinda. bu arada ps4 icin diyorum.
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 casual takılmaca questing 1 ay işte sonra endgame yapıyorsun, crafting, gathering vs.
Öne çıkan mesajlar