littlebitpinti Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 malum oynayacak hic oyun yok su aralar. evdeyim de bu aralar. onerir misiniz aylik paraya deger mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 hardcore oynıcaksan değer casual oynamaya çok gerek yok vaktim bol vakit harcıcam diyosan başla end game i falan gayet iyi communitysi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 playstation 3'de oynanmaz haldeydi oyun ilk çıktığında. hangi platformda oynicaksın bilmiyorum ama bi araştır onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
littlebitpinti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 KenshinHimura said: hardcore oynıcaksan değer casual oynamaya çok gerek yok vaktim bol vakit harcıcam diyosan başla end game i falan gayet iyi communitysi güzel ha ben boyle takilayim, dolasayim, quest yapayim, rahatcana oynayayim istiyorum aslinda. bu arada ps4 icin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 casual takılmaca questing 1 ay işte sonra endgame yapıyorsun, crafting, gathering vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar