Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Seru said: 150 lira 27 kitap bu mu ucuz lan. tanesi 10 liraya 6 liraya geliyor nerdeyse. sıfır al daha iyi. ? abi anlamadım? 150/27 = 5,5 :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 seru nun ne zamandır orjinal kitap almadığın merak ettim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Püh lan. Tolkien serisini alabilseydim ipneden kitap aldım diyecektim eş dost sohbetinde :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 navyamphs said: ikea nınmış buldum alcem, vurcqm kırbacı inş çok çirkin be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 kitaplar bayağı ucuz da shit tier fantastik edebiyata harcanır mı bu para orası kişisel tercih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 riftwar iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Baggio said: Seru said: 150 lira 27 kitap bu mu ucuz lan. tanesi 10 liraya 6 liraya geliyor nerdeyse. sıfır al daha iyi. Tanesi 10 liraya nerede kitap var bandrollü olup da? En ince anlamsız kitap bile 15-18 TL'den başlıyor ki bunlar hep kalın kitaplar. Sahaf festivalinde 1 tl filan tanesi bunlarınasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Amber Yıllıkları serisi çok ilginç bir seri, okumayan varsa değerlendirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 amber yilliklari iyi ya ilk basligi acinca gozum ilismisti ama alan almis. bir de ben 6 lira yazacaktim oraya 10 lira nerden cikmis ya dworginin alintisinda gordum. fiyatlar fena degil ama 4,5 olsa daha iyi olurmus tanesi. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 ölüm kapısının ilk kitabını itin birine verdim getirmedi, bi o eksik anasını satiim. elinde olan varsa hayrına yollasın ejder kanadı mıydı neydi kitabın adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 navyamphs said: ufuk 150 lira veririm de o kadar kitabı okucak zamanım yok akşamları gelip okursan alıyım ? Yalçın abi iyice göbekli birşey oldun bilmem farkındamısın abi.Şu pc başı işten kurtulursan seninle sosyal maceralara atılabiliriz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Rotweiler said: Püh lan. Tolkien serisini alabilseydim ipneden kitap aldım diyecektim eş dost sohbetinde :))) Fantastik ipneyi nerde bulucan, kitaplar bile mis gibi kelebek pempe kokuyordu .Alcaktın olm kendin kaçırdın .Ama hala herşey bitmiş değil bakalım bugün havaleyi yollamazsa Vakoo sana iteleriz malları üzülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Alırım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Bugün yan çizme olmuş ama yarın kesin dedi abi dedi .Yarında gothe gelirsem vakooya bye bye çeker 140 sana itelerim.vakoo 140 a sana vermicem haberin olsun hergüne 10 kaat yazıyom .Vakoo 1 gün daha hehe huhaau gülücük atarsan pm den, mucuk sucuk bende sana atarım .Vakoo 150 kaadı salı akşamına kadar yatırmazsan ve ben o parayla chivası içemezsem olacakları sen düşün kardeş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar