Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rota planlama

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

agalar selamlar.

agustos sonu yogun is temposu sonunda bi hafta 10 gun tatil programim var. 3 senedir de pek istedigim bir durum var. antalya'dan bozcaada ya arabayla gitmek istiyorum fakat ben google maps vs baktigim da sadece icerden yol gosteriyor oysa ki ben kiyi kisimlarindan gitmek istiyorum.

detayli ve istedigim rota cizgisi uzerinden cizebilecegim bir rota planlama sitesi var mi bildiginiz ?

ve daha sonra yollarin durumu vs icin bi tartisalim.

http://i.imgur.com/pGKDnHy.jpg

sahsen soyle bir harita ciziyor ve cizdirtiyor google maps. [edit]

+bozcaada'da bulunan ve ya siklikla oraya gidenlere bir sorum var.

arabayi geyiklide bir yere birakayim, gerek var mi yoksa bozcaadaya arabayla mi ineyim ?
bozcaada'da hic bulunmadim o yuzden soruyorum bu soruyu.

hadi be bi yardim edin. mucks.
Sosyal ağlarda paylaş

Bozcaada arabasız olmaz. Araba kullanmayı sevmeyen ben araba kiraladım orada zamanında. Koylar, plajlar ve Polente gibi güzellikler merkezden uzak ve minibüsler her yere girmiyor. Eh tabii arabayı Geyikli'de bırakıp sürekli taksiyle gezmek de komik olur.

Bu arada sahil gezmek istiyorsan navigasyonu aç sadece yol haritası dursun (ya da eski usul haritayı), takıl kafana göre. Biz senelerdir öyle yapıyoruz ailemle. İstanbul'dan çıkıp Çanakkale üzerinden kıyı şeridinde kafamıza göre konaklayarak Muğla, belki Antalya'ya kadar uzanıp sonra en kısa yoldan geri dönüyoruz. Yalnız yollar ciddi virajlı ve dar olabiliyor çoğu zaman; o nedenle normalde 10 saatte biten yol 20 saati geçebilir :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...