xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 agalar selamlar. agustos sonu yogun is temposu sonunda bi hafta 10 gun tatil programim var. 3 senedir de pek istedigim bir durum var. antalya'dan bozcaada ya arabayla gitmek istiyorum fakat ben google maps vs baktigim da sadece icerden yol gosteriyor oysa ki ben kiyi kisimlarindan gitmek istiyorum. detayli ve istedigim rota cizgisi uzerinden cizebilecegim bir rota planlama sitesi var mi bildiginiz ? ve daha sonra yollarin durumu vs icin bi tartisalim. http://i.imgur.com/pGKDnHy.jpg sahsen soyle bir harita ciziyor ve cizdirtiyor google maps. [edit] +bozcaada'da bulunan ve ya siklikla oraya gidenlere bir sorum var. arabayi geyiklide bir yere birakayim, gerek var mi yoksa bozcaadaya arabayla mi ineyim ? bozcaada'da hic bulunmadim o yuzden soruyorum bu soruyu. hadi be bi yardim edin. mucks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 kisa yolu o..alternatif yollari da teker teker gosteriyordu yukaridaki bir yerlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 sürekli sahilden gidemessin (yol-yerleşim yok) gitmeye çalışsan da boşa gir çık yaparsın google da en kıa yolu değil en hızlı yolu seç saçma sapan köy yolarına girersin bir de uydu modundna çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 antalya-fethiye kıyıdan gidiliyor sayılır ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 konaklayarak gideceksen kıyıdan bi nebze çekilir ama o kısayolu göstermiş ille kıyıdan gidicem dersen antalya-kemer-kumluca-finike-kaş-kalkan-fethiye-köyceğiz-gökova-aydın-izmir-ayvalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Bozcaada arabasız olmaz. Araba kullanmayı sevmeyen ben araba kiraladım orada zamanında. Koylar, plajlar ve Polente gibi güzellikler merkezden uzak ve minibüsler her yere girmiyor. Eh tabii arabayı Geyikli'de bırakıp sürekli taksiyle gezmek de komik olur. Bu arada sahil gezmek istiyorsan navigasyonu aç sadece yol haritası dursun (ya da eski usul haritayı), takıl kafana göre. Biz senelerdir öyle yapıyoruz ailemle. İstanbul'dan çıkıp Çanakkale üzerinden kıyı şeridinde kafamıza göre konaklayarak Muğla, belki Antalya'ya kadar uzanıp sonra en kısa yoldan geri dönüyoruz. Yalnız yollar ciddi virajlı ve dar olabiliyor çoğu zaman; o nedenle normalde 10 saatte biten yol 20 saati geçebilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar