Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Hatta ne giyse yakışmıyor bu taurene öhühüh Ne giyse at sk.nde kelebek gibi duruyor... ÜHÜHÜ Guild tadart alıyorsun emanet gibi duruyor , kafalık takıyosun bere gibi duruyor... Devamlı kaşınıyorlar allah kahretsin...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 abi kader utansın bizde warcraft dünyasına öküz olarak gelmişiz öyle takılacaz :D napalım artık. ne bi yere saklanabiliyosun ne bişi davar kadar... walla bana çok dokunmaya başladı, şu anda hunter ve warlock arasında gidip geliyorum orc ların tipini sevmezdim şimdi hoşuma gidiyor pıffff ne olacak bu halim ya.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Demek ki neymiş skill e göre değil skin e göre ırk seçmek gerekiyomuş. Gihael Orka![signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 50 küsür mesajı gelince dedim herhalde eski konudur, yeni olduğunu görünce sevimdim. bir kaç gün demişler. en kötü ihtimalle bir hafta olur. 3-4 gün arası olabilir ama. edit: bu arada forumlar yine çökmüş. işte buna gülerim. ;) [Bu mesaj Mirage tarafından 04 Ocak 2005 01:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 dökün içinizi bu thread piskopata sardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Asphodel, 04 Ocak 2005 00:58 tarihinde demiş ki: abi kader utansın bizde warcraft dünyasına öküz olarak gelmişiz öyle takılacaz :D napalım artık. ne bi yere saklanabiliyosun ne bişi davar kadar... walla bana çok dokunmaya başladı, şu anda hunter ve warlock arasında gidip geliyorum orc ların tipini sevmezdim şimdi hoşuma gidiyor pıffff ne olacak bu halim ya. Ben çölde dolaşmaktanda bıktım! Alliance açtım abi hertaraf cennet gibi ya... Blizzard taurenleri küçült allah cezanı versin... 300 metreden belli olunuyor öküzlerle... Tipi gözükmesin diye siyah yapıyorum bütün görünüşünü yine kurtarmıyor... Sanırım orc seçicem , en azından "humanoid"e benziyor az buçuk... O_o[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 forumlar cokmedi bu sefer aslında. fb hazırlıkları ıcın down oldu[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 fineal beta icin yeni client cikacak mi cikmayacaksan en son eu downloader icin biri link verirmi sanirim cumaya kadar acilir serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 yeni patch çıkmaz. downloader linki bilmiyorum ama torrent ile çok daha hızlı indirebilirsin. http://www.wowtorrents.de.vu/[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 eyvallah mirage downloader olsa daha iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 camping up :)[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ya çıldırıcam alapage daha benim cdkeyi gondermedi + emailime cevap vermediler uff anca release te oynicam bole giderse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 offical downloader ın adresini bilen varsa yazabilirmi torrent te unable to connect tracker gibi bi hata veriyor cekemedim torrentten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Torrentta tracker ile ilgili hata o anda sağlam tracker bulamadığı içindi, beklersen düzelir. Tam cümle nasıldı hatırlamıyorum. Hatalı data gibi bişeydi galiba.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bad data from tracker hatası veriyor tekrar deniyorum denemey devam etmelimiyim bu hatamıydı_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 alapageden hayır gelmez bende bekledim bekledim baktım olacak gibi değil us alıp transfer eu layına kaydım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 beyler belki topicle alakasiz ama hazır bahsi geçmişken benim alapage status te cdkey in altında "exhausted in the suplier" diyo ne yani blizzard da tükendi sana gelmicek demek mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 blizzard yenisini yollayınca bize sana yollarız demek sanırım.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 1.2.1 us versıyon ıle oynıyabılecekmıyız fb i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hayır. eu versiyonu gerekiyor. localization olayı yüzünden sırf.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: 2ainteractive, 04 Ocak 2005 14:12 tarihinde demiş ki: bad data from tracker hatası veriyor tekrar deniyorum denemey devam etmelimiyim bu hatamıydı_? Evet. Bırak öyle kalsın biraz geçtikten sonra, yani yeni tracker'lar bulunca, kaybolacak.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 onun yerine bir bittorrent client'ı olan azureus la indirmeyi dene. öteki türlü bad data from tracker- olayı düzelmiyor.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 camping en uyuz oldugum seydir ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atahan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ya bu eu cd leri final betadan sonra mı satışa çıkacak türkiyeye gelcekmi.wow oynayanlarada mutlu wow oynamalar ben bi türlü oynayamadım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 eu cd lerini şu anda pre order edeilirsin Türkiyeye esen elektronik ne zaman getirirse o zaman gelicek...[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar