Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Final beta geliyor, az kaldı sıkın dişinizi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hatta ne giyse yakışmıyor bu taurene öhühüh Ne giyse at sk.nde kelebek gibi duruyor... ÜHÜHÜ Guild tadart alıyorsun emanet gibi duruyor , kafalık takıyosun bere gibi duruyor... Devamlı kaşınıyorlar allah kahretsin...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

Hellnar - Tauren Shaman
Mesaj tarihi:
abi kader utansın bizde warcraft dünyasına öküz olarak gelmişiz öyle takılacaz :D napalım artık.
ne bi yere saklanabiliyosun ne bişi davar kadar...

walla bana çok dokunmaya başladı,
şu anda hunter ve warlock arasında gidip geliyorum
orc ların tipini sevmezdim şimdi hoşuma gidiyor pıffff ne olacak bu halim ya.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Demek ki neymiş skill e göre değil skin e göre ırk seçmek gerekiyomuş. Gihael Orka![signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
50 küsür mesajı gelince dedim herhalde eski konudur, yeni olduğunu görünce sevimdim. bir kaç gün demişler. en kötü ihtimalle bir hafta olur. 3-4 gün arası olabilir ama.

edit: bu arada forumlar yine çökmüş. işte buna gülerim. ;)

[Bu mesaj Mirage tarafından 04 Ocak 2005 01:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Asphodel, 04 Ocak 2005 00:58 tarihinde demiş ki:
abi kader utansın bizde warcraft dünyasına öküz olarak gelmişiz öyle takılacaz :D napalım artık.
ne bi yere saklanabiliyosun ne bişi davar kadar...

walla bana çok dokunmaya başladı,
şu anda hunter ve warlock arasında gidip geliyorum
orc ların tipini sevmezdim şimdi hoşuma gidiyor pıffff ne olacak bu halim ya.

Ben çölde dolaşmaktanda bıktım! Alliance açtım abi hertaraf cennet gibi ya... Blizzard taurenleri küçült allah cezanı versin... 300 metreden belli olunuyor öküzlerle... Tipi gözükmesin diye siyah yapıyorum bütün görünüşünü yine kurtarmıyor... Sanırım orc seçicem , en azından "humanoid"e benziyor az buçuk... O_o[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

Hellnar - Tauren Shaman
Mesaj tarihi:
beyler belki topicle alakasiz ama hazır bahsi geçmişken benim alapage status te cdkey in altında "exhausted in the suplier" diyo ne yani blizzard da tükendi sana gelmicek demek mi bu?
Mesaj tarihi:
onun yerine bir bittorrent client'ı olan azureus la indirmeyi dene. öteki türlü bad data from tracker- olayı düzelmiyor.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Mesaj tarihi:
ya bu eu cd leri final betadan sonra mı satışa çıkacak türkiyeye gelcekmi.wow oynayanlarada mutlu wow oynamalar ben bi türlü oynayamadım.[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...