Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Final beta geliyor, az kaldı sıkın dişinizi

raistlinthewiz

Öne çıkan mesajlar

Hatta ne giyse yakışmıyor bu taurene öhühüh Ne giyse at sk.nde kelebek gibi duruyor... ÜHÜHÜ Guild tadart alıyorsun emanet gibi duruyor , kafalık takıyosun bere gibi duruyor... Devamlı kaşınıyorlar allah kahretsin...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

Hellnar - Tauren Shaman
Sosyal ağlarda paylaş

abi kader utansın bizde warcraft dünyasına öküz olarak gelmişiz öyle takılacaz :D napalım artık.
ne bi yere saklanabiliyosun ne bişi davar kadar...

walla bana çok dokunmaya başladı,
şu anda hunter ve warlock arasında gidip geliyorum
orc ların tipini sevmezdim şimdi hoşuma gidiyor pıffff ne olacak bu halim ya.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

50 küsür mesajı gelince dedim herhalde eski konudur, yeni olduğunu görünce sevimdim. bir kaç gün demişler. en kötü ihtimalle bir hafta olur. 3-4 gün arası olabilir ama.

edit: bu arada forumlar yine çökmüş. işte buna gülerim. ;)

[Bu mesaj Mirage tarafından 04 Ocak 2005 01:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asphodel, 04 Ocak 2005 00:58 tarihinde demiş ki:
abi kader utansın bizde warcraft dünyasına öküz olarak gelmişiz öyle takılacaz :D napalım artık.
ne bi yere saklanabiliyosun ne bişi davar kadar...

walla bana çok dokunmaya başladı,
şu anda hunter ve warlock arasında gidip geliyorum
orc ların tipini sevmezdim şimdi hoşuma gidiyor pıffff ne olacak bu halim ya.

Ben çölde dolaşmaktanda bıktım! Alliance açtım abi hertaraf cennet gibi ya... Blizzard taurenleri küçült allah cezanı versin... 300 metreden belli olunuyor öküzlerle... Tipi gözükmesin diye siyah yapıyorum bütün görünüşünü yine kurtarmıyor... Sanırım orc seçicem , en azından "humanoid"e benziyor az buçuk... O_o[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

Hellnar - Tauren Shaman
Sosyal ağlarda paylaş

said:
2ainteractive, 04 Ocak 2005 14:12 tarihinde demiş ki:
bad data from tracker hatası veriyor tekrar deniyorum denemey devam etmelimiyim bu hatamıydı_?

Evet. Bırak öyle kalsın biraz geçtikten sonra, yani yeni tracker'lar bulunca, kaybolacak.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...