BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 bizim mahalleye cino hiç gelmemiş lan, fabrikası hangi varoştaysa söyleyin gdip alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 ilkokulda yerden buldugum parayla cino almıştım anlayamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 toptancılara gidip sulugöz bulmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 cino ney ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 ben de denk gelip almıştım. dur lan benim bakkalda mı vardı acaba akşama bi bakayım. hey gidi be. bir zamanlar fakirdik, cino yerdik, snickers almayı bırak bakkala oyle bi şye gelmezdi. bakkal bile fakirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Durun, ben bi sizi döveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 şu cino yu tek sevmeyen ben miyim lan küçükken alırlardı camdan aşağı atmışlığım var almayın şunu artık diye. o zmaan tabi zengin ve şımarıktım. şimdi fakir ve gurursuz itin tekiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Olsa nefessiz yersin şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Herif Cino'ya bile karsi be, bildigin oksijen ziyani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Bende geçende cino gördüm şu ince uzun çikolata tarzında yapmışlar ama almadım nedense. Çok tatlı geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 KehKeh said: sulugöz deyince ellerim titriyo bir ayarlayı verin. Mahalle arasındaki bakallarda vardır hala. Ben geçende görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 benim bakkalda varmış lan 4 çeşit hem de. sfasdasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 2 sene önce haydarpaşadan çıktığımda bi tane seryya kalem peçete çakmak satan adam 1 kutu satıyodu. hepsini almıştım tanesi 25 kuruş demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Şu anda kemoterapi görenler gençliklerinde hep bunlardan yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar