Agirol Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Massive Attack, Lemon Jelly, Moby(bazı parçaları, beach theme song gibi), Loreena Mc'Kennith, Radiohead(ama bazı parçaları seni rahatlatmaktan çok bunalıma sokabilir dikkat etmelisin), Ultima Online müzikleri garip ama o kadar sene oynayıp bıraktıktan sonra müzikleri çok hoş geliyor.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Agirol Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bu arada Budha Bar'ı unutmamak lazım.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
555 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 within temptation - neverending story[signature][hline]aşk böceği la petite ezique
Jester Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 geçen gün okulda hoparlöre bağladım bangır bangır in flames in tüm albümlerinin olduğu cdyi taktım dinliodum boş derste, millet ağır müzikten rahatsız oldu (pekte ağır ya) bende hemen daha hafif bir playlist yarattım oracıkta. şöyle ki: In Flames - Pallar Anders Visa In Flames - Metaphor In Flames - Dawn Of A New Day In Flames - Evil In A Closet In Flames - Acoustic Medley In Flames - Varmlandsvisan In Flames - Hargalaten In Flames - Everlost Part II pek de güzel oldu canım.[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki: redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım..
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Frente var..[signature][hline]Am i Loco ? Icq:161010949 Msn: [email protected] José Sanchez wants to eat
duende Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 kiss - going blind[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek) evet xantheden arak ama napiyim gorunce hasta oldum imzaya
obacan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ben size GunsN Roses'ı öneririm, yada Beatles bide Queen dinlerim böle yavas yavas gercektn çok dinlendiricidir hepsi.. Bu arada özellikle queen demişken : Elton John un queenin elemanlarıyla sölediği bi Bohemien Rhapsody var sarkıda normalde koptukları yerde bi anda Axl sahneye atlıyo ve millet kendinden geciyo.. Bunu bi yerden bulmanızı tavsiye ediyorum adıda elton john & axl rose - bohemian rhapsody live at freddie mercury tribute[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Apocalyptica tum sarkılarını ındır vıolonsel we keman gıbı kafa dınletıcı seyler ıstıosan kesınlıkle dınle[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
duende Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 apocalyptica chello olmasına ragmen kafa dinletici falan diil metallica calıyo sonucata adamlar[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek) evet xantheden arak ama napiyim gorunce hasta oldum imzaya
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 KesinlikLe " Secret Garden" Çok başarılı enstrümantel yapıtları var ve çok rahatlatıyor açıkçası[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Jester Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 metallica çaldıkları yine iyi, one nothing else matters fade to black falan güzel, adamlar sepultura çalıo lan.. refuse/resist'teki yay vuruşlarını hızlı yapmaktan dolayı olan gıyt sesleri brainfucker resmen[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.- H.B.E
deathblow Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 yansımalar - bab-ı esrar brooklyn funk essentials - keep it together
obacan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ruby helal sen yazınca indirdim sarkılarını bi 20 tane falan böle bi metallica cover yapıyolar.. bi çalıyolar süper ya (deli gibi) +1 hele one ın gitar solosunu kemanla atmak noluyo ya! :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
Öne çıkan mesajlar