Ebemunk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Evet bu iki gitardan birisini düşünüyorum. Acaba sizce hangisi daha iyidir (sonradan daha üst modele geçerken satma payını da katarak). Genelde melodic rock, heavy metal gibi türler çalacağım yani hem clean tonları iyi olması gerekli hem de distorted pek batırmaması lazım. Eğer 500$-600$ arası başka güzel gitar önerileriniz varsa onlara da açığım.[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ibanez bence[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Ruby_DraGon, 08 Ocak 2005 23:43 tarihinde demiş ki: Ibanez bence +1[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek) evet xantheden arak ama napiyim gorunce hasta oldum imzaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Daha ikinci elektro gitarım olacağı için elektro gitarları denerken nelere bakmam gerektiğini bilmiyorum. o konuda da yardımcı olabilecek varsa sevinirim.[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ben iki gitarıda pek bilmiyorum ama gitar harbi böle arkın dediği gibi senin bi parcan olcak bişey, ikisinide dene hangisini severden onu al. Bana sorarsan Ibanez derim :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Evet rahatlık önemli. Ama asıl önemli kafana yatması. Yani tonuna bak. Tabi tonuna bakarken bağladığın amfininde buna nasıl bi etkisi olabileceğini vb düşün. Çünkü marshall jcm2000 vardır mesela bir sürü müzik dükkanındaki odundan bile iyi ses çıkarır o aletler :) İkisini birden deneyebilirsen işte tam kararı verirsin. Ibanez çok rahat bi alettir. Cleanleri iyidir solo tonu süperdir , distortionı iyi verir. Washburn clean konusunda çok iyidir gerçekten üsttede yazmıi sirnaber , distortion olarakta iyidir sanırım x40 iyi bi model çünkü. İşte ikiside iyi gitar yani sana kalıyo karar[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Yardımlar için teşekkür ederim. İnşallah 1-2 haftaya kavuşucam gitarıma..[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Hade hayırlısı şöle iyide bi prossesor al sora kaydet nete koy bi dinleyelim :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 gibson diyorum ve uzaklaşıyorum :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 370 dx alırsan manyetikleri memnun etmiyecek bi süre sonra[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ya walla para sıkıntısı olmasa döşiyecem her bişiden de biriktirmek lazım yok prosesörüydü yok pedalıydı bilmemne =)[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 eğer imkanın varsa biriktir 1550 1570 al tecrübe tavsiyesi dinle derim yoksa kısa bi süre sonra manyetik aranırsın[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 sadece marka değil de model de verirseniz daha iyi olur[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 mümkünse gibson al derim esp jh200 ex 400 öneririm ibanez 2570 alırsan taparsın 1550 en ideali paran hiç yoksa 370 dx js prestige lerden hangisini alırsan kral olr[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bu arada konuyla pek alakası yok ama gitar diyince aklıma Beyolu Aria Müziğin tunelin asasındaki buyuk mağzasında gördüğüm 1970-1980 arası bi üretim tarihi olan beyaz orjinal Fender geldi :) Fiyatını sormaya korktuk hiç bulaşmadık ama yaklasık 25 perdeydi ve hayatımda görmediğim bi sistem vardı böle milattan kalme ama öle bi ses çıkarıyodurki tey tey.. Bide gene Fender bi elektro vardı siyahtı böle 5 manyetikli ve yaklasık 30 perdeli deli bi gitar aşık oldum baterist olmama ramen :) kim olsa ister..[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Abi naptın 25-30 perde Bi kere fender ruhuna aykırı. Fender dediğin 22 perdedir standart olarak. Bazı yeni çıkan modellerinde şimdi floyd rose ve 24 perde var. Ama standart fenderin kendi köprüsü ve 22 perdesi olur. 30 perdeli gitarda hayatımda duymadım ne yalan söyliyim hele fenderde imkansız görüyorum bu rakamı X40 a baktım estetik olarak kıyak bi alet ama bilemiyorum tabi tonu vb. nasıldır.[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Git bi bak derim gitara taptım çünkü , tabiki 30 perde diğil sayamadım :) ama yakındı 25ten 24ten fazla oldunu biliyorum ama... Bu arada gitar öneriyim, bizim grubun gitaristinin gitarı tam adını bilmiyorum yazdığı kadarıyla: EDR470 EX baya güzel bişidir :)[signature][hline]Blind GuardianEğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 24-25 ten fazla olmasıda mantıktısz. fenderse hele imkansız direk eminim bundan. bi kere hiç bi mantığı yok direk çalımı zorlaştırır uç perdelere ulaşmada zorluk yaratır. edr470 güzel alettirde Türkiye gibi bi memlekette el yakar muhtemelen. hoş bütün ibanezler ateş pahası anca ikinci el falan oluyo iyi fiyata.[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Vala gitardan harbi pek anlamam o yüzden iddalasmicam :) sen öle diyosan öledir :) ama o gitara tapıyorum okadar :D Saka bi yana harbi butun enstrumanlar deli gibi pahalı :( ben bi liste yaptım abartı bi bateri diğildi ama güzeldi yane iyiydi baya tamanındı herseyi fiyatını çıkarttık bi mağzada 7000$ falan çıktı ! dedim abi sen bunu kime satıyosun yane :( sora o dediğim gitarda en azından 800$dır yaklasık böle bişidi... Hakkaten türkiyede hersey acayip pahalı malesef, o yüzden müziğin önü kapalı bizim için taki biz üniyi bitirmiş iyi bi para ayırmıs ve artık iş işten gecmiş olunca adam gibi bişiler alcaz gibi gözüküyo :D[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... [Bu mesaj obacan tarafından 09 Ocak 2005 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 michael angelo'nun esp gitarı vardır 28 perdemi ne ama fenderin 25 perde olucağına ihtimal vermiyorum.. bu arada ibanez rg370 i al derim satarkende daha kolay olur.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ama hakkatende 23den sorası gereksiz gibi yane benim dediğim gitarda 23 perdeli o resmini koyduğum ibanez.. 25ten sorası harbi işi zorlastırır gibi geldi tabe buna karsın solo atarken daha enteresan sesler çıkabilir :) Benim en sevdiğim gitarsa GnR den Slash ın o efsane gitarıdır :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 senin koyduğun gitar 22 perde olduğu gibi 23den sonra gereksizdir yorumunda çok saçma, neye göre gereksiz ?[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bana göre gereksiz :) Bu arada o gitar 23 perde :) daha bugün ellerimin arasında boynuma asılı bi biçimde sacma sapan sesler çıkardım :) Çokta kral gitar allahiçin :) nese bu günki yayınımız burda sona eriyo herkeze iyi geceler :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: trgdy, 08 Ocak 2005 23:52 tarihinde demiş ki: said: Ruby_DraGon, 08 Ocak 2005 23:43 tarihinde demiş ki: Ibanez bence +1 adam bold bold koymuş işte +1i daha ne diyim :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ehue :D[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar