St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Selam arkadaşlar. Ders çalışırken hazırladığım notları daha sonra dinlemek için bir ses kayıt cihazına ihtiyacım var. Aradığım tek bir özellik var o da kayıt sırasında pause özelliği olması. Misal bir konu başlığıyla ilgili bi kayda başladım. Arada pause yapıp başka bir kaynaktan başka bilgiler bulup bunları da aynı ses dosyası içinde kaydedebilmek istiyorum. Daha sonra stop yaptığımda o ses dosyasının kaydı bitsin istiyorum. Sitelerde dolaşıyorum ama bu özellikle ilgili hiç bir bilgiye rastlayamıyorum. Var mıdır böyle bir özelliği olan bildiğiniz ses kayıt cihazı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 cep telefonundaki voice recorder vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Cep telefonunu denedim hafıza çok sıkıntı çıkarıyor. Zaten bi dolu fotoğraf falan oluyor. Bir de zaten çabuk biten şarj iyice hızlı tükeniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=13258&gid=1748#.U9zE2_l_tzM şunu al ve sonsuza kadar kayıt cihazı defterini kapa bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Abi çok pahalı bu kadar da pro bişeye ihtiyacım yok :) Sadece pause özelliği olan en dandik cihaz bile işimi görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar