Suark Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Salı günü spora başlıyorum. Başlamazsam beni burda yerin dibine sokun diye topik açtım. sürekli benden iştima isteyiverin,bahane üretirsem ağzıma sıçın panpalar boy 1.78 Kilo 90 falan Kas yok küllün yağ var. fotoda koycam gobek mobek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 ben de geçen hafta başladım bisiklet aldım her gün bisiklete çıkıyorum, 20km gidiyorum ortalama saatte 25km avrg ile yememede dikkat ediyorum, 700-1400 kalori arası yiyorum 192 boy 92 kilo bakalım ben ne zaman belli olacak kilo verdigim gl hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 ben de bulka giricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Somon said: ben de geçen hafta başladım bisiklet aldım her gün bisiklete çıkıyorum, 20km gidiyorum ortalama saatte 25km avrg ile yememede dikkat ediyorum, 700-1400 kalori arası yiyorum 192 boy 92 kilo bakalım ben ne zaman belli olacak kilo verdigim gl hf sen o cüssede o kaloriyle üstüne kardiyo fazla yaşamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Basarilar dilerim. Foto koy buraya, gelismeyi izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Aynen foto gaza getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 yalan olmuş başlığı niye upluyorsunuz adamı niye yerin dibine zamanında sokmadınız. Artık çok geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 spora baslayamayanlar klubu vardi. niye basladin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar