Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Merhaba arkadaşlar, Az önce Suits'in son bölümünü izliyordum. Her yerde olduğu gibi burada da işaretler gözüme gözüme sokuluyor, bir yaratıcı güç tarafından. Ben ne kadar es geçsem de. Son bölümünde güzel bir anektot var: Mike 10 dakikada olduğu investment banker'lık işinden de kovuldu. Harvey'le görüştüklerinde Harvey onu Stan'a yönlendirdi. Stan'in dedikleri beni çok etkiledi. Resmen kariyer hedeflerimi belirlerken Stan'in anlattıkları en tepeye oturuyor. Diyalog şöyle; Mike: Seni son gördüğümde bundan sonra hayatının geri kalanında ne yapacağına dair hiçbir fikrin yoktu. En baştan başlaman gerekiyordu görünüşe göre başarmışsın. Stan: Sanırım nasıl yaptığımı bilmek istiyorsun. İşe başlamakla başladım. Mike: Bu ne demek şimdi? Stan: Altı ay boyunca kendime kocaman bir acıma partisi verdim düştüğüm bu boktan durumdan nasıl kurtulacağımı düşündüm. Ve bir gün yeter artık dedim. Soru sormayı bırakıp cevaplar aramaya başladım. Mike: Fantezi beysbolu buldun. Stan: Hayır, çok para kazanmanın dünyanın en önemli şeyi olmadığını buldum. Parayı kiminle harcadığın önemli. İşte tüm mesele sevdiğin işi bulmak. Bu da dünyanın en zor işi. Halbuki değil sevdiğimiz işi bulup onu yapmak, mezun olacağımız bölümle ilgili iş bulabileceğimizden şüpheliyiz. Nasıl bir dünyada yaşıyoruz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Bu kadar hızlı girdiğine göre sen forumun eski trollerinden birisin, yeni hesabın hayırlı olsun. Güniz is that u bro? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Turnusol kağıdı gibiyim lan direk yakaladım hibineyi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 no. low. http://i.imgur.com/PnRKpVg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 didnt read lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 spoilerin dibine vurmuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Amaç spoiler vermek değil de biraz öyle oldu malesef :) Eski forumculardanım ben. Sosyal ağlarda vakit kaybetmektense forumlarda takılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 televizyon dizisinden hayat dersi çıkarmak ............................................________ ....................................,.-'"...................``~., .............................,.-"..................................."-., .........................,/...............................................":, .....................,?......................................................, .................../...........................................................,} ................./......................................................,:`^`..} .............../...................................................,:"........./ ..............?.....__.........................................:`.........../ ............./__.(....."~-,_..............................,:`........../ .........../(_...."~,_........"~,_....................,:`........_/ ..........{.._$;_......"=,_......."-,_.......,.-~-,},.~";/....} ...........((.....*~_......."=-._......";,,./`..../"............../ ...,,,___.`~,......"~.,....................`.....}............../ ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-" ............/.`~,......`-...................................../ .............`~.*-,.....................................|,./.....,__ ,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-, .....`=~-,__......`,................................. ...................`=~-,,.,............................... ................................`:,,...........................`..............__ .....................................`=-,...................,%`>--==`` ........................................_..........._,-%.......` ..................................., Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Yaşamın her alanında bize gösterilen işaretler var. Görsek de görmesek de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 ya bu iki kitap okuyup aydınlandım havaları nedir allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Millet birbirini gömmenin peşinde yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Anhora said: Yaşamın her alanında bize gösterilen işaretler var. Görsek de görmesek de. yaşam deil o, kurgu, iki tane tv executivei daha fazla para kazansın diye kendilerine gelen şov önerilerinden işlerine geleni seçip pilot hakkı veriyor, izledikten sonra da onay veriyorlar seriye, reklam gelirlerinden kanalın kazandığı paradan da pay alıyorlar, dizi başına beş on tane senarist de kıçını yırtıyor 'nasıl insanları ekran başında tutabilirim' diye meanwhile din allah kitap adına amerika avrupa ve asyadaki çeşitli ülkelerden gelmiş ne kadar sapık manyak klinik depresif insanlık dışı canavar varsa ortadoğuyu kan gölüne çeviriyor sen de otur dizi izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Anlaşılan bu konuda da aradığımız cevabı bulamayacağız. 1/50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 abi bunlar hep kişilik bozukluğu işte. adam hasta lan. engelli yani bildiğin. daha da üzerine varıyorsunuz. besliyorsunuz. yaptığınız şey ona daha çok zarar veriyor aslında abi. yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=6lSi0ZOslbY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 ''dünyada bu kadar acı varken neden mutlusun'' demek kadar saçma bir şey bu. ayrıca tv'de izlediğin bir şeyden de gayet ders çıkarabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Onu anlamak yerine trollemek daha cazip geliyor millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 neyini anlıcaz o lafın. fakiravutucu fikir işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Istari said: ''dünyada bu kadar acı varken neden mutlusun'' demek kadar saçma bir şey bu. ayrıca tv'de izlediğin bir şeyden de gayet ders çıkarabilirsin. tvde izlediklerinden ders çıkaran adam kasıtlı cahil ve yobazdır. yobaz derken vurun kahpeyedeki yobazlar deil, şehirli okumuş latteyle mocha arasındaki farkı bilen bencil sığır sürüsünden bahsediyorum, onlar daha tehlikeli yobaz, çünkü elinde yobazlık yapacak daha çok imkan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 şu genellemeleri bir bırakalım. dünyada tek tip insan yok, bir iki beylik lafla çözülmüyor işler,''şöyle yapanlar böyledir, hepsi bilmemne şeklinde düşünür'' hiçbir şey o kadar basit, kesin reçeteli değil. ayrıca hayatın içindeki her şeyden ders çıkarmak mümkündür. roman/sinema/dizi hepsi sanatsal değerleri olan işler, bunlardan kendine bir şeyler çıkarmam gayet mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Anhora said: Onu anlamak yerine trollemek daha cazip geliyor millete. Güniz bırak bunları şimdi nerde beykoz konaklarında söz verdiğin afterparty damcuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 sonuçta bir görü kazanırsın. şöyle: bir dizide işlenen amerikan ailesi, her zaman doğru işlenecek diye bir kaide yok. ama popüler olmuş bir dizide o ailenin öyle işleniyor olması, sana bir fikir verir, veri olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Istari said: şu genellemeleri bir bırakalım. dünyada tek tip insan yok, bir iki beylik lafla çözülmüyor işler,''şöyle yapanlar böyledir, hepsi bilmemne şeklinde düşünür'' hiçbir şey o kadar basit, kesin reçeteli değil. ayrıca hayatın içindeki her şeyden ders çıkarmak mümkündür. roman/sinema/dizi hepsi sanatsal değerleri olan işler, bunlardan kendine bir şeyler çıkarmam gayet mümkün. sen dünyada tek tip insan yok zannet twitter facebook gibi kitle iletişim tuzaklarını kullanmıyorsun herhalde sokağa çıkmıyorsun herhalde işe/okula gitmiyorsun herhalde utanmasalar kabul edilebilmek için efendilerinin televizyonlarda gördüklerinin yüzlerini yüzlerine dikecek insanlar o üç beş tane tv executivei daha çok para kazanacak diye ekranlardan pompalanan hayatlara bakıp yaşıyorsunuz ayrıca tv programı ve romanı aynı kefeye koyman da epic olmuş, aynen devam et böyşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 bir tv programının da sanatsal değeri olması gayet mümkün diyorum??? bu niye farklı yerlere çekiyorsun. neyse, ben konu hakkında düşüncelerimi zaten yazdım. bundan sonrası tekrara girer, zaten anlaşmamız da pek mümkün gözükmüyor. söylemediğim şeyleri söylemişim gibi cevap yazıyorsun. ayrıca,kesin reçeteli ve çözümlü insanlarla oldum olası anlaşamam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Sikkofield okuyup hayatı çözün gençler, sonra diziler miziler yav he he kıvamına gelecek. Sipiritüyelizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar