dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 sahibinden konusturan kart sahibinden de gordum.. 5 TL'lik KonuşturanKart Asia ve Europe Arama Kartı ile Artık Evden-Cepten-Anköserden Konuşmak Çok Kolay... TURKCELL ABONELERİ HATTINDA HİÇ TL'Sİ OLMADAN BU KART İLE GÖRÜŞME YAPABİLMEKTEDİR. 5 TL'lik KonuşturanKart ile; DAKİKALARI KARTIN ÜZERİNDE YAZMAKTADIR. TÜRKİYE GSM 60DK TÜRKİYE SABİT 70DK AZERBAYCAN 18DK ÖZBEKİSTAN 70DK İRAN 40DK UKRAYNA 40DK KIRGİZİSTAN 30DK IRAK 40DK KAZAKİSTAN 60DK ERMENİSTAN 22DK ÇİN 80DK AVRUPA 80DK RUSYA 80DK ABD 80DK ALMANYA 80DK TÜRKMENİSTAN 28DK SURİYE 20DK 50 Adet Üzeri Alımlarda Kargo Ücretsizdir.Toplu Satışlarımız mevcuttur. 5-10 TL Arama Kartı çeşitlerimizde vardır. "Türkiye'nin En Çok Konuşturan Arama Kartı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 reseller desem reseller degil..sanirim.ilginc geldi..bu arada ilan sahibi ben degilim yanlis anlamayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 neden ilginç geldiki senelerdir babaannem arjantindeki kardeşiyle bu kartlar aracılığıyla konuşur keza ben de amerikadayken benzerini kullanmıştım tr'deki bir numarayı arıyorsun ücretsiz bir hat karttaki numarayı girmeni istiyor numara doğruysa arayacağın noyu giriyorsun ve konuşuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Babanne ve arjantindeki kardesi okuyunca. Teyzeler ve baslarina gelenler geldi aklima sjhd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 askerdeyken çok kullanırdık bu tip kartlardan,yarım saat tuşlara basardık, hele bide numara tuslarken 2 kere yanlıs tuslarsak sil baştan, tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 deadwoll said: Babanne ve arjantindeki kardesi okuyunca. Teyzeler ve baslarina gelenler geldi aklima sjhd. sdfs bahsettiğin şey amerikada yol kenarında yürürken bir arabadan para uzatılmasını içeriyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Ahahah o gelmediydi. Daha çok "teyzemin de başına gelmiş" repliği geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar