Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 ay hayat ne garip falan demek felsefe yapmak değil yahu. tamam soru sormak bir yerde başlangıç olabilir de filozofları falan okuyacaksınız, sonra filozofların birbirlerine eleştirileri üzerine gideceksiniz. bisiklet kullanmak gibi. teorik olarak saatlerce bisiklet kullanmayı konuşabilirsin ama ancak bisiklete binerek, sürerek eylemi gerçekleştirirsin. felsefe de öyle. felsefe yapmak için felsefe disiplinine nail olmak lâzım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 dönercidesin ve tavuğun, salatanın lavaşa konulmasını izliyorsun. bu sırada 34 yaşındaki kolları kıvrılmış beyaz gömleğinden siyahlığının ve miktarının fazlalığıyla çektiği dikkati maksimize eden kıllara sahip dönerci yanındaki 16 yaşında yaz dolayısıyla orada çalışan yeğeni olan çırağıyla olan konuşmasında ona "ollağ golse dunya doyanmaz yoğolır diyiler bazı yörlerde" diyor ve lavaşı kapatmak üzere elini kenarlara götürürken durup "soğan, kötçap istisen abi" diyor adam ne dersin bu adama ? Anhora said: E yani tabiki de sınırlıyız bu fiziksel evrenin içerisinde. Bir yerde okumuştum. Tanrının yeryüzüne inmesi gibi laflar ediliyordu. Tanrı kendi tezahürüyle yeryüzüne inerse kainat bunu kaldırmaz deniliyordu. Bu fincanı kırdıktan sonra okyanusla bütünleşiyoruz işte bizim de amacımız bu. Sınırlar bu dünyanın sınırları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=5U1-OmAICpU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Sen de Akito. Neyin nerede konuşulacağından bir habersin gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 patiye sonsuzluğun sonunda ne var diye sorup bu konuyu bıyıkla tartışıp bu lafı ettin ya ahhahahaıoaweh bayağı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 sonsuzluğun sonunda ne olduğunu öğrendiğinde farkına varmıcaksın zaten, hatta o an yaptığın şeyin öğrenmek bile değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 En sonunda bu dayı gibi cinnet geçirip gidicem bu forumdan. Daha gelmeden atar üzerine atar yiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 üstündekileri çıkar ne dediğin anlaşılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Anhora said: 7thBreath, Tanrı kendini bize anlatmaya çalışacak kadar aciz değil. Yanlış anlamayalım :) Biz onu anlamaya çalışarak kendimizi ona yaklaştırıyoruz. Bu dünyada bizim kapasitemiz de belli bir yere kadar demekki. Kendini aşan level atlıyor yani :) niye işte dinleri falan yollayıp kendini ve kurduğu sistemi anlatmamış mı ? yeri göğü ben yarattım şunu yaparsanız yanarsınız bunu yaparsanız kralsınız dememiş mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Biyik, Allah sana sabır versin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 sağol, allah razı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 biyik a selam desen challange accepted diyen adam etrafındakilere allah sabır versin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falconhoodcentury Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Anhora said: Sonuçta yaşadığın kainatı sorgulamak, cevaplar aramak felsefe yapmak oluyor. Anhora kuyrugunu yiyen yilan bu anlattigin duruma uyuyor mu dostum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 fede said: sonsuzluğun sonunda ne olduğunu öğrendiğinde farkına varmıcaksın zaten, hatta o an yaptığın şeyin öğrenmek bile değil freud çok biliyo sanki de ondan cehennemde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 toparlıyorum arkadaşlar sonsuzluğun sonunu sormak sonsuzluğu kavrayamadığının itirafıdır. sonsuzluk öyle kavranabilecek bir kavram değil zaten. kavradım diyip durduğun yerde sonsuzluk devam eder seni geride bırakır. sayı doğrusunun ucunda onunla birlikte yol alabilirsin anca. buda sonsuzluğu "an"lamak demek. kavramak değil. kavrayamazsın demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar