Akito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 şu tema gibi bi şey vardı filtreliyodu nerden ulaşıyoruz ona ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Biyik said: fiziksel evren dediğin şey algılarının kapasitesi kadar. ama varlık sadece bu mu demek? Aldous Huxley'nin Algı Kapıları'nı okuyayım ben o zaman :) Evet algılayamadığımızın bilgisine sahip olamadığımız için biz de fincan aklımızla sonlu düşünmeye mahkumuz. Ama evren gibi genişleyen bir idrak kapasitemizin olmasına seviniyorum. Belki bir gün o İnsan-ı Kamil mertebesine erişebiliriz. Ve eriştiğimizde algı kapıları kırılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 algı kapılarını kırman için nefs terbiyesi, ardından da kendinden vazgeçmen gerekiyor. islami perspektif içinden söylemiyorum ama bunu. çünkü islamda ilahilik dışsal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falconhoodcentury Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 birini hatirlatti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Akito said: şu tema gibi bi şey vardı filtreliyodu nerden ulaşıyoruz ona ? Trans said: Fransuxa said: üye engelleme yokki yoksayalım elemanı ModeZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 u...cu kafası işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 navyamphs said: Akito said: şu tema gibi bi şey vardı filtreliyodu nerden ulaşıyoruz ona ? Trans said: Fransuxa said: üye engelleme yokki yoksayalım elemanı ModeZ teşekkürler. kullansın herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Biyik said: algı kapılarını kırman için nefsinden vazgeçmen gerekiyor. Ki bu çevresel gürültüde en zor olan şey de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 selam ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 COSMOS kemikleri sızladı bazılarının.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 taam, hallettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 navyamphs said: @anhora ya bilader b*yik i engelledik sözde sen habire alıntılıyon adamı gözümüze sokuyon Bu konudan memnun değilseniz başka konulara yelken açabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 konuyla alakalı bir tek yazan benim ama bana troll diyorlar. ne kadar tutarlısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Anhora said: navyamphs said: @anhora ya bilader b*yik i engelledik sözde sen habire alıntılıyon adamı gözümüze sokuyon Bu konudan memnun değilseniz başka konulara yelken açabilirsiniz. hahahaha ağzına sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Hangi konuda cevap arasak Tasavvuf bize mantıklı bir cevap sunuyor ya en çok ona tav oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 tasavvuf da sonuçta yeni platonculuğun bir kolu. ama bazı şeyleri yanlış anlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 ben varim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 çok başarısız bir konu ya kişisele açmış birde yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Biyik said: tasavvuf da sonuçta yeni platonculuğun bir kolu. ama bazı şeyleri yanlış anlamışlar. Ne gibi? Mesela nelerin yanlış olduğunu düşünüyorsun Tasavvufta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 burda trolling kokusu alıyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 whatsapptan filan yazışsanıza siz iyi bir çift oldunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 MasterHapLo said: barbu said: Sonsuzluğun sonunda gene sonsuzluk var. Hatta cosmos'u izle. Bir bölümünde bi teoriden bahsediliyordu. Karadeliklerin icinde de ayrı birer evren var. Dolayısıyla iç ice sonsuz evren oluşuyor gibi duşun. dizi mi bu? Ya belgesel gibi ama dizi gibi yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Anhora said: Biyik said: tasavvuf da sonuçta yeni platonculuğun bir kolu. ama bazı şeyleri yanlış anlamışlar. Ne gibi? Mesela nelerin yanlış olduğunu düşünüyorsun Tasavvufta? dedim ya. ilahiliğin dışsal bir yerde aranması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Biyik said: Anhora said: Biyik said: tasavvuf da sonuçta yeni platonculuğun bir kolu. ama bazı şeyleri yanlış anlamışlar. Ne gibi? Mesela nelerin yanlış olduğunu düşünüyorsun Tasavvufta? dedim ya. ilahiliğin dışsal bir yerde aranması. Tasavvuf ilahiliği dışarıda aramıyor ki? Tam tersine bu dünyadan tamamen çekilişi ve içe dönüşü işaret ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar