Udinen Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bu verilen sitede 4 tane .mpq uzantılı dosya var onları indiriyorum.O yüzden kafam karıştı exesini nasıl yapacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Installer.exe yi açacaksın sadece.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bu olay downloaderla cekilmez.[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated. I'm the trouble starter, fuckin' Instigator! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 neyle cekilir? :-P[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gudu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Instigator, 09 Ocak 2005 00:36 tarihinde demiş ki: Bu olay downloaderla cekilmez. ben çektim.şuan %90 da isteye olursa boş dvd getirene çoğaltabilirim istanbul Ataköyde oturuyorum. bana hala 2. mail gelmedi us ten eu ya çevirmeme rağmen. yanlışlıkla 2 kez doldurdum formu onla alakalı olabilirmi ve keyimi us te kontrol ettim doğruy du. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar