Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Dişi 1 kere kızgınlığa girdi ondada erkek sanki tatmin olmadı. Surekli kızgınlıkta. Dişide uzun suredir kızgınlığa girmiyor. Erkeğinde geçmiyor. Napcaz? Kısırlaştırmadan çözumu var mı? Erkek kafayı yedi! Mööö Mööööö kapıda beni bahçeye çıkarın diyor. Çıakrıyorum 1 saat. Eve geliyoruz 10 dk sonra yine mööö mööö. Sonra etrafa işiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Dişi bir kere verince kızgınlığı geçiyor, erkek öyle değil malesef. Erkek dönem bitene kadar hep kızgınlıkta kalır. Etrafa işedi sandığınız şey de başka birşey :) territory meselesi Kısırlaştırmadan başka yolu malesef yok gibi. Ya devamlı yapması lazım yada kısırlaştırılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 kizginlik dindirici ilaclar var disiler icin de erkeklerde de ayni sekilde isliyor mu bilmiyorum.ama zararli diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 kedileri düşünmeden kısırlaştırın ya, yavru kedi istemiyorsanız bakıcam arkadaşlar var alıcam dedi imza attırdım demediğiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Gg kısırlaştıyorum. 15 aylık suan erkek bu işemeyi alışkanlık yapmış olmasın. Zaten kısırlaştırılınca bile erkekliği %20 kalıomuş. Sonrada devam eder mi huyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 O işeme dediğin şey, sidik değil. Etrafa püskürtüyo, özellikle dişiler geliyor onun kokusuna ki rezil bir şeydir. Kısırlaştırınca onu bırakıyor, rahatlıyorsun yani. %20si kalıyor dediği pipisi duruyor sonuçta, arada yalıyor da ama pek önemsenecek bir şey değil. Söylemeye çalıştığım o yaptığı huy değil, içgüdüsel bir şey. Kısırlaştırınca bırakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Buddha said: Gg kısırlaştıyorum. 15 aylık suan erkek bu işemeyi alışkanlık yapmış olmasın. Zaten kısırlaştırılınca bile erkekliği %20 kalıomuş. Sonrada devam eder mi huyuna? ogrenilmis huy oldugundan o gitmeyebilir malesef. ogrenilmis davranisin gitmeme ihtimali var. o nedenle genelde ilk kizginliktan once ksiirlastirmak oneriyorlar. her durumda sakinlesir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 boş toşpillerle oynaması çok zevkli, basıyon püsüyo sonra geri çıkyıo ahşklsdfsa boş derken ameliyattan sonra agsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 zipzip said: boş toşpillerle oynaması çok zevkli, basıyon püsüyo sonra geri çıkyıo ahşklsdfsa boş derken ameliyattan sonra agsd ahah niye ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 keseler boş, içi boş tüy yumakları işte.bide şiş gibi duruyo, bastırıyon içine kaçıyo :D ulen hayvanı kısırlaştırdım bi de dalga geçer gibi oyun oynuyom hey allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 zipzip said: boş toşpillerle oynaması çok zevkli, basıyon püsüyo sonra geri çıkyıo ahşklsdfsa boş derken ameliyattan sonra agsd yüce isa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Namessar said: Buddha said: Gg kısırlaştıyorum. 15 aylık suan erkek bu işemeyi alışkanlık yapmış olmasın. Zaten kısırlaştırılınca bile erkekliği %20 kalıomuş. Sonrada devam eder mi huyuna? ogrenilmis huy oldugundan o gitmeyebilir malesef. ogrenilmis davranisin gitmeme ihtimali var. o nedenle genelde ilk kizginliktan once ksiirlastirmak oneriyorlar. her durumda sakinlesir ama. ilk kizismalari kacinci ayda oluyor yaklasik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Cinsine ve cinsiyetine göre değişebiliyor bildiğim kadarı ile. Kardeşimin dişi siyam kedisi 8. ayda kızışmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 kedi uyurken ona gizlice bebek ağlaması dinlet, bir süre sonra veterinere kendi gidecektir zaten. http://www.youtube.com/watch?v=OCJq4re2d-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 bizim dişi azdı ya bağrıyor kaç gündür çılgınlar gibi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 kalemleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 bizim kısırlaştırılmış erkek kedi var evde mesela buna hallenmeye başladı lan kısırlaştırınca bitmio mu bu ibnelerin erkekliği sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 kızgınlıktan çıktıktan sonra kısırlaştırılması gerekiyor aslında. eğer kısırlaşmassa ve çiftleşmez ise yumurtalıklarda kist olma riski var. ama doğan 4 yavruya da iyi bakabilecek imkanınız varsa kısırlaştırmayın tabi ki. sonraki senede onlar kızana girecek böylece inanılmaz süratle artan bir kedi populasyonuna sahip olacaksınız bu da daha çok kedi ölümü, acı ceken bir sürü yavru demek olacak. en iyisi kısırlaştırmak kısırlaştırın sizde onlarda rahatlasın. paranız yoksa barınak ücretsiz kısırlaştırma yapıyor başında durursanız barınakta daha sağlıklı olur, operasyondan sonra direk alır gelirsiniz. ayrıca kızgınlık geçirici ilaçların son derece zararlı olduğu söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 hemen bitmiyo erkegin o durumu. 1 yıl falan kuru sıkıya zorluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 biz kısırlaştıralı 3 sene oldu nerdeyse ve şuan benim dişi kediye kısır erkek kedim küsküyü dayadı sdfs hamile kalmaz tabi ama normal mi lan çiftleşmeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 testisler disinda bobrek ustu bezleri de hormon salgiliyor. (cok daha az oranda) bazi erkeklerde bu oran digerlerinden biraz daha yuksek olabiliyor. dolayisi ile kisir da olsalar aktivite olabiliyor. bisi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Yavrulara sahip sırada bekliyor ama olmuyor her yeri kokutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar