Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dişi ve Erkek Kedi Kızgınlık Durumları

Buddha

Öne çıkan mesajlar

Dişi 1 kere kızgınlığa girdi ondada erkek sanki tatmin olmadı. Surekli kızgınlıkta. Dişide uzun suredir kızgınlığa girmiyor. Erkeğinde geçmiyor. Napcaz? Kısırlaştırmadan çözumu var mı? Erkek kafayı yedi! Mööö Mööööö kapıda beni bahçeye çıkarın diyor. Çıakrıyorum 1 saat. Eve geliyoruz 10 dk sonra yine mööö mööö. Sonra etrafa işiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Dişi bir kere verince kızgınlığı geçiyor, erkek öyle değil malesef. Erkek dönem bitene kadar hep kızgınlıkta kalır. Etrafa işedi sandığınız şey de başka birşey :) territory meselesi

Kısırlaştırmadan başka yolu malesef yok gibi. Ya devamlı yapması lazım yada kısırlaştırılacak.
Sosyal ağlarda paylaş

O işeme dediğin şey, sidik değil. Etrafa püskürtüyo, özellikle dişiler geliyor onun kokusuna ki rezil bir şeydir.
Kısırlaştırınca onu bırakıyor, rahatlıyorsun yani. %20si kalıyor dediği pipisi duruyor sonuçta, arada yalıyor da ama pek önemsenecek bir şey değil.

Söylemeye çalıştığım o yaptığı huy değil, içgüdüsel bir şey. Kısırlaştırınca bırakıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Gg kısırlaştıyorum. 15 aylık suan erkek bu işemeyi alışkanlık yapmış olmasın. Zaten kısırlaştırılınca bile erkekliği %20 kalıomuş. Sonrada devam eder mi huyuna?

ogrenilmis huy oldugundan o gitmeyebilir malesef. ogrenilmis davranisin gitmeme ihtimali var. o nedenle genelde ilk kizginliktan once ksiirlastirmak oneriyorlar. her durumda sakinlesir ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

Buddha said:

Gg kısırlaştıyorum. 15 aylık suan erkek bu işemeyi alışkanlık yapmış olmasın. Zaten kısırlaştırılınca bile erkekliği %20 kalıomuş. Sonrada devam eder mi huyuna?

ogrenilmis huy oldugundan o gitmeyebilir malesef. ogrenilmis davranisin gitmeme ihtimali var. o nedenle genelde ilk kizginliktan once ksiirlastirmak oneriyorlar. her durumda sakinlesir ama.

ilk kizismalari kacinci ayda oluyor yaklasik?
Sosyal ağlarda paylaş

kızgınlıktan çıktıktan sonra kısırlaştırılması gerekiyor aslında. eğer kısırlaşmassa ve çiftleşmez ise yumurtalıklarda kist olma riski var.

ama doğan 4 yavruya da iyi bakabilecek imkanınız varsa kısırlaştırmayın tabi ki. sonraki senede onlar kızana girecek böylece inanılmaz süratle artan bir kedi populasyonuna sahip olacaksınız bu da daha çok kedi ölümü, acı ceken bir sürü yavru demek olacak. en iyisi kısırlaştırmak kısırlaştırın sizde onlarda rahatlasın.
paranız yoksa barınak ücretsiz kısırlaştırma yapıyor başında durursanız barınakta daha sağlıklı olur, operasyondan sonra direk alır gelirsiniz.

ayrıca kızgınlık geçirici ilaçların son derece zararlı olduğu söyleniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...