µh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 pkk nın kendinin kabul ettiği sivil öldürülen eylemleri internetin 20 yaşındaki köylü solcuları savunuyor ya çok gülüyorum ne kadar kültürsüz ve kötü eğitimli bir toplumuz ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 bu toplumun en büyük problemi herkesin bir diğerini cahil görmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 yıllardır atatürkçüler yaptı bu dangalaklığı, şimdi cahil, örümcek kafalı dedikleri gelip hep onları yönetiyor hem de onlara cahil, geri kalmış diyor dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 pkk ya sempati duyan mı var burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 bıyık var işte bildiğim ama işte kanında var onun da yapacak bir şey yok. kabul etmiyor gerçi. ben fıstığı attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar