screamer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Direk c/p yapıp sizi #$346 lerle sizi kitlemek istemiyorum o yüzden Kaynak Sonuç olarak AB ye girememiz için bir kutsal ittifak daha oluştu amcamlar hey şeyleri kendi çıkarlarına uygun istiyor maksat imtiyazlı ortaklık Türkiye nin karşılıksız sömürülmesi[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 alman liderin acıklamasının bir onemi yok muhalefette zaten bugune kadar hep bunlarla mucade ettık yine ederiz.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 hiç çekinmeden AYRICALIK'lı lafını kullanıorlar ya deli oluyorum.. Alalım iki ülkeyi de olsun bitsin :-) Şaka bir yana bunlar da başlangıç![signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 AB ye girebileceğimize inanmıyorum bunun başbakanla yada başka bir siyasetçiyle alakası yok almaz bu adamlar (sömürge olarak belki) bizi bence Türkiye başka arayışlar içine girmeli[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 belki almıcaklar ama biz bu yonde mucadele etmeliyiz yani masayadan kacmak bizim icin cok kotu hele hele ilişkileri zedeleyecek sekilde olursa daha da kotu en basitinden turkiye ticaretinin %72'sini AB ulkeleri ile yapıor yani onlara ihtiyacimiz yok felan demekle olmuo bu isler...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 şu anki haliyle olsa bende almazdım, maddi yükten başka bişey getirmez türkiye avrupa birliğne ama 10 yıl sonra durum ne olur onu bilemeyiz[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 "who gives a fuck"[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Taurus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 yaw böle itin köpegin lafıyla yürümez o olaylar,simdi ben cıkıp desemki amerikaya savas acıyoruz nolcak yani savasmı accaz,elleri mahkum alacaklar,almazlarsa cünkü rusya türkiye ve türki ülkeler arasında kurulacak bir birlik gelecekte avrupayı mafeder,neden derseniz en büyük koz enerji derim,türkiyenin bor madeni rusyanın dogalgazı,hazar petrollerinide eklerseniz olayın ne yöne gidebilecegini anlarsınız.yani öle bi lüksleri yok almama gibi,ama ne yaparlar daha cok taviz verdirmeye calısırlar kıbrıs,azınlık vs konusunda.o konuyada dikkat edersek,avrupanın eroinman gencligi,yerini canavar gibi saglam türk gencligine bırakacaktır adamların tüm korkusu bu zaten.yarın öbürgün dolaşım hakkı gelsin bakın neler oluyo,biri gittimi dicek benim emmioglu halaoglu amcaoglu kuzen duzen hede hodo herkes birbirini ceke ceke avrupayıda türkiye gibi yapacaz,alman otobanlarında nfs yarısları ,hollandada seks partileri,ingilterede maclarda holigan dövme artık allah ne verdiyse :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Umarım Ab ye girme yolunca bizde isviçre gibi olurzda onlar gibi abye girmekten vazgeçeirz ama bu nüfus bu fakirlik ve bu kurtlar sofrası warken çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ya keşke şu ab konusu hepten kapansada kurtulsak...adamlara gelin alın ülkemizi diye anırıyo akp ama adamlar aralarında bölüşemediklerinden bekletiyolar...[signature][hline]benim canım dershanem mef'in bir efsanesine göre bir gün biyolojide üreme konusu anlatıldığı sırada, bir kız öğrenci ile öğretmen arasında şu diyalog geçmiştir: --Hocam erkeklerin penisinde kemikmi var? --Hayır yavrum sana öyle gelmiştir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Birçoğumuz AB olmasada olur desede artık sırtımızı duvara yaslayıp kitap okuma zamanı geldi Türkiye'nin die düşünüyorum yoksa Türkiye ellerini açık kalan taraflarına kapatıp kitap okuyamaz.Yani kısaca Türkiye zaten bir sömürge devlet haline gelmiş.Amerika'ya bağımlı bir Ülke konumundayız ama hala sömürge olduğumuzu kabullenmiyoruz eğer AB ye girersek bu işlerin düzelceği fikrindeyim.[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar