pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ya burdaki smiley leri calma sansım yokmu :(, forumlarda filan kullanmak istiyorum[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bende zamanında denemiştim ama yapamamıştım bayaa güzel şeyler vardı bi yolunu bilen varsa benimde işime yarar yani...[signature][hline]Ya bi dakka susun 10YTL vericem... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ozaman up :)[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 FAQ sayfasindan butun smileyleri resmi farkli kaydet yap.. cok mu zor? http://forum.paticik.com/faq.php[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ewet... smileyin üzerine sağ tık > resmi farklı kaydet bu kadar basit..[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 sagol ama anlamadın olayı bence :)[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 adam "smily central" denen yerden bahsetmiş paticikden değil.[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 olay budur[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 hmm.. o zaman bi link verseydin de bole anlam bozukluklari yasanmasaydi.. :)[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 e aynı şey sağ tık farklı kaydet. Eğer beyazlık temizlicem dersen de o image editing programında :D[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 iyide bunları ben yaptım :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.