Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 sahiden hoşlanıyorsan baş başa bir iki şey yaptıktan sonra hissettir, zaten beden dilinden falan anlarsın ama sakın mal gibi "BEN SENDEN HOŞLANIYORUM YEA" falan deme. yeni nesilde gözlemlediğim böyle şeyleri demode buluyorlar. hani biz çocukken büyüklerin yaptıkları arabesk gelirdi ya aynen o mevzular. 8 sene baya jenerasyon farkı çünkü. çok istersen öm'den ayrıntılı taktikler verebilirim çok severim ilişkileri kurcalamayı.
Marquezetto Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 açılacaksınnn kız duyacak senin ağzından ona karşı olan hislerini mala bağlayacak nasıl olur falan diyecek aklımın ucundan geçmedi diyecek diyecek allah diyecek kuracak kafasında seeeeennnnnn her gün arayıp soracaksıınnnn bir müddet böyle gidecek eh kızın ilgisi varsa zaten baştan bu yana olacak yoksa ne yapsan boş hikaye tşkkrlr
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Erkek arkadaşı varmış, olayı update edip kapatıyım :)
Istari Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 o kadar anlatmışsın, tam detayları anlatta olayda açıkta noktalar kalmasın.
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Canım istemiyor, bu konu ile alakasız moralsizim.
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 tabi tabi alakası yoktur bu konuyla.
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Erkek arkadasi varsa onun tatildeki minik kacamagi olabilirsin ;)
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Erkek arkadaşı varsa seneye bebişlen gelirler yazlığa, sende hayırlı olsun dersin.
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Olabilir :). Babami kesin dugununede cagirirlar.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Biyik said: ne okuyosun yılmaz özdil mi? ahaha (tu)
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 italyadaki komsu kiz muhabbeti sandim. o ne oldu acaba
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Theridone said: Erkek arkadasi varsa onun tatildeki minik kacamagi olabilirsin ;) senin gibi pis adamlar var di mi bi de asdlşasdas aynısını senin sevgiline deseler ha!!1
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Erkek arkadaşı olan hatunlara bulaşmıyorum artık. Zaten döndüm geri.
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Tatil bitmis olay kapanmis...seneye de muhtemelen kiz evlenmis olur
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Dworgian said: Theridone said: Erkek arkadasi varsa onun tatildeki minik kacamagi olabilirsin ;) senin gibi pis adamlar var di mi bi de asdlşasdas aynısını senin sevgiline deseler ha!!1 biz başımıza geldikten sonra pis adam olduk sdf vampirlik gibi düşün
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 peki bu durumda aldatan kıza mı kızmak lazım yoksa aracı olan adama mı sdslakdjsal
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Bence sevgili erkeğe kızmak lazım kızı başka arayışlara sürdüğü için. Klasik kezban savunması
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Remus said: Erkek arkadaşı olan hatunlara bulaşmıyorum artık. Zaten döndüm geri. dayak?
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 fenn said: Bence sevgili erkeğe kızmak lazım kızı başka arayışlara sürdüğü için. Klasik kezban savunması sen bana cok kotu davrandin bilalcan o yuzden seni aldattim taam mi?!
Öne çıkan mesajlar