Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 sahiden hoşlanıyorsan baş başa bir iki şey yaptıktan sonra hissettir, zaten beden dilinden falan anlarsın ama sakın mal gibi "BEN SENDEN HOŞLANIYORUM YEA" falan deme. yeni nesilde gözlemlediğim böyle şeyleri demode buluyorlar. hani biz çocukken büyüklerin yaptıkları arabesk gelirdi ya aynen o mevzular. 8 sene baya jenerasyon farkı çünkü. çok istersen öm'den ayrıntılı taktikler verebilirim çok severim ilişkileri kurcalamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 açılacaksınnn kız duyacak senin ağzından ona karşı olan hislerini mala bağlayacak nasıl olur falan diyecek aklımın ucundan geçmedi diyecek diyecek allah diyecek kuracak kafasında seeeeennnnnn her gün arayıp soracaksıınnnn bir müddet böyle gidecek eh kızın ilgisi varsa zaten baştan bu yana olacak yoksa ne yapsan boş hikaye tşkkrlr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Erkek arkadaşı varmış, olayı update edip kapatıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 O mu söledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 o kadar anlatmışsın, tam detayları anlatta olayda açıkta noktalar kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Canım istemiyor, bu konu ile alakasız moralsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 tabi tabi alakası yoktur bu konuyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 bizde yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Erkek arkadasi varsa onun tatildeki minik kacamagi olabilirsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Erkek arkadaşı varsa seneye bebişlen gelirler yazlığa, sende hayırlı olsun dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Olabilir :). Babami kesin dugununede cagirirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Biyik said: ne okuyosun yılmaz özdil mi? ahaha (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 italyadaki komsu kiz muhabbeti sandim. o ne oldu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 2sinde de eller kazanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 eller günahkar, diller günahkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Theridone said: Erkek arkadasi varsa onun tatildeki minik kacamagi olabilirsin ;) senin gibi pis adamlar var di mi bi de asdlşasdas aynısını senin sevgiline deseler ha!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Erkek arkadaşı olan hatunlara bulaşmıyorum artık. Zaten döndüm geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Tatil bitmis olay kapanmis...seneye de muhtemelen kiz evlenmis olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Dworgian said: Theridone said: Erkek arkadasi varsa onun tatildeki minik kacamagi olabilirsin ;) senin gibi pis adamlar var di mi bi de asdlşasdas aynısını senin sevgiline deseler ha!!1 biz başımıza geldikten sonra pis adam olduk sdf vampirlik gibi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 peki bu durumda aldatan kıza mı kızmak lazım yoksa aracı olan adama mı sdslakdjsal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 alayını süzmek alzım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Bence sevgili erkeğe kızmak lazım kızı başka arayışlara sürdüğü için. Klasik kezban savunması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Remus said: Erkek arkadaşı olan hatunlara bulaşmıyorum artık. Zaten döndüm geri. dayak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 fenn said: Bence sevgili erkeğe kızmak lazım kızı başka arayışlara sürdüğü için. Klasik kezban savunması sen bana cok kotu davrandin bilalcan o yuzden seni aldattim taam mi?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar