Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonunda kararımı verdim ve aldım...

BlackRose

Öne çıkan mesajlar

blaq geçmiş olsun

en kısa zamanda nazarlığı da takarım artık bu kadar hatırlatmadan sonra :D

FSI tiptronic konusunda hala emin değilim arayıp sorabilirim isterseniz, belki de Türkiyeye getirmediklerinden öyle diyorlardır bilemiyorum

sonuçta FSI daha atik bir motor, neden tiptronic gibi hiç de spor olmayan bir opsiyonu koysunlar ki diye düşünmüştüm ben, yani sonuçta normal vitesin hızlanması daha iyidir diye düşünüyorum, tipronic ise daha çok otomatik vites sınıfına giriyor ve hızlanmayı düşürürken yakıt sarfiyatını da arttırıyor her otomatik vites gibi

neyse varsa bilmiyorum da zaten ellerinde bi tek bu kalmıştı tam benim istediğime uyan ya da yaklaşan, nerdeyse şu anda Türkiyedeki son siyah 5 kapıyı aldım diyebilirim benzinliler arasında ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Hayırlı olsun rose güle güle kazasız belasız kullan nazar değmesin inşallah
Geçmiş olsun blaqcim walla çok üzüldüm neyse sizler iyisiniz ya birde umarım kaskoluydu araba[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onlyreal, 05 Ocak 2005 17:25 tarihinde demiş ki:
iide abi sen touareg falan diyordun:)

a3 nere touareg nere:)

bari a6 falan alsaydin

evet öyle bir değişiklik yaptım planlarda şimdilik
bir touareg yerine bir a3, istanbulda 125 m2 bir daire, 2 de hayat sigortası sahibi oldum, sanırım biraz daha iyi bir yatırım oldu

bakalım artık birkaç sene sonraya kaldı touareg, aldığımda sana pm atarım merak etme ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 05 Ocak 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 05 Ocak 2005 13:34 tarihinde demiş ki:
otomatik vites şehir içi kullanımda yakıt sarfiyatını artırmaz, düşürür.

tabi orası öyle de ben şehir içi bir insan olmadığım için yorumu şehir içine göre yapmadım orası eksik kalmış :D araçların direk katalog değerlerine göre bir yorumdu yani[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

eheh ev hayirli olsun

bu aralar ev alan alana
seninde kendiminde yeni evi hayirli olsun:)

sira kiracida insallah killik cikarmadan cikar:) cik kardesim ben o kadar parayi sen havuza giresin diye odemedim:P

said:
BlackRose, 05 Ocak 2005 20:48 tarihinde demiş ki:

evet öyle bir değişiklik yaptım planlarda şimdilik
bir touareg yerine bir a3, istanbulda 125 m2 bir daire, 2 de hayat sigortası sahibi oldum, sanırım biraz daha iyi bir yatırım oldu

bakalım artık birkaç sene sonraya kaldı touareg, aldığımda sana pm atarım merak etme ;)
[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 05 Ocak 2005 10:42 tarihinde demiş ki:
blaq geçmiş olsun

en kısa zamanda nazarlığı da takarım artık bu kadar hatırlatmadan sonra :D

FSI tiptronic konusunda hala emin değilim arayıp sorabilirim isterseniz, belki de Türkiyeye getirmediklerinden öyle diyorlardır bilemiyorum

sonuçta FSI daha atik bir motor, neden tiptronic gibi hiç de spor olmayan bir opsiyonu koysunlar ki diye düşünmüştüm ben, yani sonuçta normal vitesin hızlanması daha iyidir diye düşünüyorum, tipronic ise daha çok otomatik vites sınıfına giriyor ve hızlanmayı düşürürken yakıt sarfiyatını da arttırıyor her otomatik vites gibi

neyse varsa bilmiyorum da zaten ellerinde bi tek bu kalmıştı tam benim istediğime uyan ya da yaklaşan, nerdeyse şu anda Türkiyedeki son siyah 5 kapıyı aldım diyebilirim benzinliler arasında ;)

nse sen istediğini aldın önemli olan. audi a3 1.6 fsi ın triptonic i war gördüm okudum we fiyatına baktm :D eğer dediğin şekilde olsaydı golf fsi ın da triptonic i olmazdı weya hiçbi fsi ın triptonic i olmazdı ama hepsinde war sadece onun ısmarlanıp gelme süresi sorun 3 4 ay beklemek gerekebilir. Sen görmemiş olabilirsin çünkü çou insanlar senn gbi beklemektense heyt ulen werin arabamı diebilio.[signature][hline]Resistance is futile
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 05 Ocak 2005 13:34 tarihinde demiş ki:
otomatik vites şehir içi kullanımda yakıt sarfiyatını artırmaz, düşürür.

ya şehir dışında 1.6 arabayla otomatik vitesse devir görürsen paso artar senn dediin şekil anca az devir görerek we 90 100 km paso giderek olur :) ama anladımki her şekilde oto vites düzden daha çok yakıo hele triptonic olsa psikopata bağlarım :D[signature][hline]Resistance is futile
Sosyal ağlarda paylaş

hayırlı olsun bencede bı nazar boncuğu tak bence gusel bı secım[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

olabilir
zaten yok dediğim adamların elinde yoktu tiptronic fsi seçeneği
hatta şöyle bişe de var mesela bu A3lerin quattroları da var ama Türkiyeye gelmiyor, nedenini sorduğumda bu şekilde aslında bir çok motor seçeneğinin daha getirilmediğini söylediler

mesela belli motor hacimlerinin dizel olanlarını "Türkiye sıcak ülke sorun çıkarabilir" diye getirmiyolarmış, bu şekilde bir takım nedenlerden ötürü üretilse bile yollamadıkları/getirmedikleri modeller var[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

ilginç ewt öle bşi yaptıklarını biliorm msela bize a2 yi hiç getirmediler . Geçen yıl köprüde görmüştüm yabancı plakalı bu ne olmuştm. Sonradan üretimi durduruldu. Ben şahsen audi nin başında olsam daha çok seçenek sunardm. Yani quattro demişsin. Ben olsam direkt s3 leri getirirdm yanlış mym? Bu audi nin yaptığını toyota yapıo adamların daha dizelleri yok Türkiye'de LOL nse sağlık olsn onlar getirmesinlr ama insan yurtdışındaki seçeneklere we hatta fiyatlara bakınca imrenio... şu AB girince işalla bşiler deişir daha fazla seçenek we daha ii fiat[signature][hline]Resistance is futile
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada hayırlı olsun nazar değmesin mazgallar da çok güzel :(
Ühüüh ben de istiyom :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

[Bu mesaj Prawler tarafından 07 Ocak 2005 13:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
prozzak, 07 Ocak 2005 12:18 tarihinde demiş ki:
ilginç ewt öle bşi yaptıklarını biliorm msela bize a2 yi hiç getirmediler . Geçen yıl köprüde görmüştüm yabancı plakalı bu ne olmuştm. Sonradan üretimi durduruldu. Ben şahsen audi nin başında olsam daha çok seçenek sunardm. Yani quattro demişsin. Ben olsam direkt s3 leri getirirdm yanlış mym? Bu audi nin yaptığını toyota yapıo adamların daha dizelleri yok Türkiye'de LOL nse sağlık olsn onlar getirmesinlr ama insan yurtdışındaki seçeneklere we hatta fiyatlara bakınca imrenio... şu AB girince işalla bşiler deişir daha fazla seçenek we daha ii fiat

S3 dediğin S line olanlarsa onları getiriyolar zaten
yani spor versiyonlarını, düşük amortisörler, 17 jantlar ince yanaklı lastikler vs, bi benimki zaten spor paket olmamasına rağmen (ne S line ne de ambition paketi değil yani) yine de süspansiyon olarak benim beklediğimden sert, belki de 6 senedir passat kullanıyor olmanın verdiği bir önyargı bilemiyorum ama en spor olmayan modeli bile sert benim gördüğüm kadarıyla

o yüzden spor versionlarını düşünemiyorum bile, yol tutuşu vs uçuktur herhalde ki ben benimkini bile o anlamda çok tatminkar buldum ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 07 Ocak 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 07 Ocak 2005 13:04 tarihinde demiş ki:
bizim araç temmuz çıkışlı BP şimdi BT lerde mi acaba?
Sırayla gidiyor diye biliyorum BP BT BS...

beşiktaş bölgesinde sıra BT deymiş, benim adres beşiktaş adresi olduğu için BT geldi
ben isim de uysun diye olursa BK ya da EBK olsun dedim (evet kuroyum :D) ama yok dediler, BT de iyi oldu ama :) hem fazladan para da vermedim sonuçta[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 07 Ocak 2005 17:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hıhıhı yeni tip plakalar ne zman çıkıcak onu merak ediyorum yakında istanbul plakalarının yüzeyini komple harf/rakam görürsek şaşırmayalım.[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
Tunch geçen gün babasına demişki:
Hiç para seçmem. Ne olsa yerim

[b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...