Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Akşam taksim civarında mısınız napıosunuz?
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 imamizer said: Dworgian said: akşam levent maslak istinye vs civarında galaksinin koruyucuları ya da maymunlar vs vs ye gitseniz ya keşki :| Arkeoloji muzesine gitcez once sinemaya gitmeyiz sanirim. Gelen varsa gelsin. arkeoloji müzesi falan diyor bunlar. vazgeçtim gelmeyin olum. dsfdsfs
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Dworgian said: Akşam taksim civarında mısınız napıosunuz? Gel bebisim gel. Tunel tarafindayiz simdilik birini daha bekliyoruz.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Ben bukonuyu şimdi gördüm ahahgelin la
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Yok lan benim katıldığım kısımda yoktu tanışmış bulunduk sadece. sonra n'aptılar bilmiorm.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 misafirperverliğinden dolayı tişikirler bibicimm
Öne çıkan mesajlar