sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Fontları büyük, mümkünse koyu/bold falan, yani kısacası kolay okunacak, kullanımı basit bir telsiz telefon arıyoruz. Hazırda bilenler varsa gidip direk o marka-modellere bakayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 şimdi adamın 11k mesajı olup konuyu konu dışına açtığına laf etsem, yeni gelenlere laf etmek saçma gelicek. first world problems. kardeş mobil cihazlar falan var hani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Orda sadece cep telefonları konuşuluyor diye açmıştır belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Mobil Cihazlar cep telefonları, laptop, mp3 player vb. mobil telefon soruyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Mobil telefon sormuyor. Sabit hatlı telsiz telefon soruyor. Bence mobil değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 mobil ne demek sıfat Fransızca mobile 1. sıfat Hareketli, taşınabilir taşınabilir ev telefonu soruyor sdfjnsdf hareketli yani sabit değil. http://www.teknosa.com/urunler/145031437/panasonic-kx-tg6511-dect-telefon konuya dönersek ben bundan almıştım büyük dayıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 abi git dukana, begendigini al, bunun neyini tavsiye edicez. gerce simdi kharon gelir telsiz telefonlarla ilgili wot yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 alamanya'da esek kadar tuslu telefon vurdu ve tek satir ekran. cok guzeldi ama tr'de hic bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 bu mu ahanda linkte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 yalniz degilsiniz bu dertten muzdarip bir cok insan varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 dana22 said: bu mu ahanda linkte bu bu. sdf. eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 ihlas paz da 499 tl alibabada 73 dolar concox yada elder phone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar