Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 çift tıklıyosun başlangıç ekranında kalıyo. run as admin diyorum yine aynı şekilde kalıyor nası fixlicem ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 daha doğrusu açılıyomuşta tuşlar ekran falan gözükmüyor hiçbişey. ortada gözlüklü bi patlamış mısır var o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 attım yine açılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 btw, buldum doğrusunu io olanı indirdim açıyorum videonun sesi var görüntüsü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Processlerde kalan bi şey vardır. Kill et dene. Olmadı reinstall yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Yagini koymayi unutmussundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar