Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 bir keresinde indie bir mmorpg oynuyordum, çok feci lag vardı, oyunun sunucuları amerikadaydı, yani benim lagli oynamam normaldi fakat o gün anormal bir lag vardı, diğer oyuncular da lagden şikayetçiydi, mmonun sitesinden şirketin telefonunu bulup telefon açtım, müşteri hizmetleri falan yok, direk devlerle muhatapım, ne oluyor efem dedim, rp falan yaptım biraz, "burada fırtına var, hatlarda sorun yaşanıyor, ondan lag oluyor, yapabileceğimiz bişiy yok" demişti, ben de "tamam o zaman, size iyi günler" deyip kapatmıştım telefonu, sonra in game chatten yazdım "fırtına varmış" falan diye, hıyarlar "heaa ya doğru, fırtına vardı oralarda" falan yazdılar, *facepalm* bu da böyle bir anımdır sizin anılarınız neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Küfür ettim jaile attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 10 sene once ko da inline chatten turk gm ile bulusma icin randevu aldik.Adam karisi ile geldi.Karisina para verdik 3-5 item icin.Sonra bizi keklediler mii lan derken cat diye itemlarimiz gelmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Game masterz hot wife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 gm le karısı bence baska amacla almıslardırda o parayı baktılar safsınız item la kurtarmıslar :) karısıyla nie gelir la adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 sizi bir gün şirkete götüreyim de bu başlığa girme nedeniniz kalmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Masakari said: Küfür ettim jaile attı. uo nebula/locus admini silencer brite gelmişti, millet paso bişeyler yazıyodu, bende araya "naber la silo" dediydim, 2 saniye sonra jail, lan sen ne ara gördün onu seçtin benide attın jaile, sonra kendime daha cok sövdüm tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar