Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Selam gençler, Tangerine renginde fitbit flex açılmamış kutusu ile birlikte satılıktır. Sıfır yani alet. Rengini beğenmeyen kılıfını bikaç dolara alabilir. 250 TL pazarlık yok. Alıcı kargolu. Tenk yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 UP!ResimFotoğraf da koyalım: Fotoğraflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 http://store.apple.com/tr/product/HD834ZM/A/fitbit-flex-izleyici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Eeee neyin baltası? 1tl baltası mı? Ha birde kargo varmış. Onu hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Taksit yapmiyorsan havale fiyati daha ucuz baltalamak icin demiyorum ama ben olsam ayni fiyata gider appledan alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 e tabii ki siteden taksit yapabiliyorsun, havale ile daha ucuz, kargoyu onlar yapıyor. yurt dışından mı aldın, garantisi var mı vs onu da belirtmemişsin, falan filan. garantili bile olsa bir miktar daha ucuz değilse niye senden alsın birisi, direk apple'dan 12 ay garantili alacakken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 alıcı kargolu demiş bi de ya. aldığı fiyata satıyo ürünü alıcı kargolu diye ekliyo bi de ağspfkaweğk off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Ya sik sik yazmayın şuraya. Niyetiniz yoksa gerek yok "poıofhksdljgdj" tarzı tavırlara. Ürünü 250'ye alıp satmıyorum burada. Ürün Amerika ürünü ve 0. Ve evet, 1 yıl Uluslararası garantisi var. Gerekirse çekeriz aşağıya almaya niyeti olan varsa madem böyle bir fırsatı var Apple shop'un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 ne atarlandin boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 liseli atarı olmuş. aklı başında olan zaten bilmem kaç lira ucuz olmadıkça niye elin adamından alsın, direk apple'dan almak varken? ha bu arada alacak olan varsa uyarayım, iphone'larda örneğin amerikadan alırsanız buradaki apple store kabul etmiyor garanti falan. avrupa'dan alırsanız kabul ediyor bildiğim kadarıyla. bu ürün için de aynı şey geçerli olabilir ve muhtemelen de geçerlidir. alacaksanız araştırıp öyle alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Fitbit support hertürlü değişimi direk posta yoluyla yapıyor. Araştıracak olana ben söyleyeyim o zaman. AR dahilinde direk yenisini veriyorlar zaten. Değiştirmişliğim de var. Liseli atarı felan da olmadı; sadece ben "elin adamı" değil de daha çok paticik pazar alanında deneyimli bi adam oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Fiyatı da revize ettim gençler gelen uyarılara istinaden. Tabi daha insancıl olmalarını beklerdim ancak; paticik.com 220 TL. Ankara veya İstanbul'da elden teslim edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 kimse insancıl olmayan birşey demedi, ne abarttın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 dürüm+malbuş. çok ciddiyim. *şaka be..UP ladım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar