Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Arabayla kac saat suruyor? Izmir degil de aliaga gidecegim yer tam olarak. Her yerde 7-8 saat yaziyor da canakkale uzerinden gidince daha hizli oluyormus oyle bir seyler durdum. Var midir yakin zamanda gitmis olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Çankkale yolu bitmez En kısa araba vapuruyla bsndırmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 istanbu>>bursa>>balıkesir>>manisa>>izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 araba vapuru vardı onu araştır, en hızlı o şekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 8 saatte ulaşırsın aliağaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Yolculuk ne zaman? Bayram için yola çıkmayı düşünüyorsan İDO seferlerinin çoğunda biletler tükenmiş. Eskihisar - Topçular feribotunda bekleme süresini de tahmin edemiyorum. Feribotla geçiş ücreti en son 60 TL'ydi. İki yer arası da 110km civarı. Feribotu kullanmak istersen; 45 dk geçiş süresi ve en iyi ihtimalle 1 saat bekleme süresi toplamda 1 saat 45 dakika ve 60 TL geçiş ücreti. Otobandan devam ederek Körfezi dolaşırsak; 110 km yaklaşık 1 saat sürer. 100 KM'de 6-7 lt benzin yakarsan, masrafın da 35 TL civarı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 otobüsle 8 saat sürüyo ya maksimum , arabayla 6 saat falan sürer diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 arabayla topçuları kullanırsan 6 saatte gidebilirsin eğer topçular feritte trafik yoksa. tabi çanakkale yoluna çıkarsan işin rengi olumlu olarak değişebilir emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 pamukkale otobüsüyüle 7.5 saat sürüyor feribot kullanarak, sonrası bursa balıkesir manisa diye gidiyor. buna yarım saat molayı da katarsak arabayla çok daha hızlı gidersin diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 otobüs arabadan daha yavaş olduğu için arabayla daha hızlı gidersin. net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 ne zaman gidicen ? beni de gotursene benzine yardım ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 köfteci yusuf'a uğramayı unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Tesekkurler arkadaslar. Siz anlattikca ben usendim, bayramdan sonra ucakla giderim kafam rahat olur. "nutella yerim" said: ne zaman gidicen ? beni de gotursene benzine yardım ederim Gidecek olursam pm aticam sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 ben bilet aldıydım ama giderseniz yancı olurum, mola vere vere güzel oluyo orda köfte şurda sigara derken daha uzun sürüyo otobüsten ahaha Deacon said: Tesekkurler arkadaslar. Siz anlattikca ben usendim, bayramdan sonra ucakla giderim kafam rahat olur. "nutella yerim" said: ne zaman gidicen ? beni de gotursene benzine yardım ederim Gidecek olursam pm aticam sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 8 saat suruyor ortalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 aliagaya 8 saatte gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar