Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 ben de görüyorum görmemiş gibi yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 10 sene sonra o kızı bi görüyosun, götü başı dağılmış, teyzesi kılıklı bişi olup karşına dikilmiş falan. tiksinti geliyo ve anlıyosun kadınların neden 30 yaş sınırına takıldıklarını. 30da önce gitti gitti, yoksa evrime yenik düşüyolar emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Esh said: 10 sene sonra o kızı bi görüyosun, götü başı dağılmış, teyzesi kılıklı bişi olup karşına dikilmiş falan. tiksinti geliyo ve anlıyosun kadınların neden 30 yaş sınırına takıldıklarını. 30da önce gitti gitti, yoksa evrime yenik düşüyolar emenike. ya o kizin gotu basi dagitmasinin sebebi temelde sensen? kalpsiz herif asdfadsfadsfadsfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 kanlı canlıyken değer vermeyin, bir çiçek alıp, sürpriz yapıp gönlünü almayın sonra da rüyanızda görüp müslüm baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Ne biliyosun yapmadıklarını? ayrılıklar her zaman o sebeplerle olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 ya kız sevmemiştir bir süre takılmıştır ya da gönlünü hoş tutmamışsınızdır. ama ayı gibi kıskançlık yapıp kızı kaçıranlar varsa onlara lafım yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Kiskancliklar 2011 de bitirilmedi mi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 noldu 2011 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 kaddafiyi bitirdiler. orda bitti kiskancliklar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 polyanagirl said: "roket adam" said: Onlara da bakıyorum tabii bazen. Hatta bakmakla kalmayı *EKSİK YAZI VAR* Bende dün gece eski sevgilimi gördüm bu gece buluşmayı düşünüyorum tüm işlerimi iptal ettm dediğin dgru işaret olblr ;) Bırak lan çocuğun peşini hibine Güniz, yeni acc açmışın işte onlan takıl sdfdssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 ben ilkokul aşkımı aradım geçen böyle ama bulamadım, hatta eski kız arkadaşım da stalklamama yardım etti öyle de değişikti ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Şu kız gibi davranıyorsanız eski sevgilinize tam odunluksunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar