Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 O zaman ben de şunu diyorum: Yoğurtçu yoğurdum ekşi der mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Selam, Bir de Doğuş'un satıcısı! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 bizzat satış temsilcisi sadasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 bir de kamyonet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bu arada geçen hafta Antalya'ya gittim Aracım bir depo ile 1000 km yaptı toplam yakıt tutarı da 250 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Selam, Ben de atladım 'ahan da DSG'i eline aldı' diyerekten ama uzun yok tüketim bilgisiymiş :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Az kaldı,tek seferde 1000 km sini harcamıs ,kaldı 48k km,50 binde dsg yi alacak elıne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Katibim said: bu arada geçen hafta Antalya'ya gittim Aracım bir depo ile 1000 km yaptı toplam yakıt tutarı da 250 TL 90 ile gidersen yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 kamyonetlerin hız sınırı 90 deil 80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 yanından 140 ile geçip 1000km yi 1 depo ile yapmak priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 miyaw33 said: Az kaldı,tek seferde 1000 km sini harcamıs ,kaldı 48k km,50 binde dsg yi alacak elıne ahahahahahah aracım şu anda 3200 km de 2 hafta sonra 5000 olacak Durun bakalım 50 bin de ne olacak ama ben haala dsg yi savunuyorum arkadaşlar son model araçlarda dsg tamamen sorunsuz hale getirildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Selam, ...dedi başına neler geleceğinden habersiz kurban. Doğuş ise ağlarını örmüş, habersiz kurbanını bekliyordu. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Adam gidip sıfır araba aldı şimdiden içi içini yiyor acaba 50 binde bozulacak mi diye. Km hesaplamaya başlamış, kendini avutuyor yeniler duzelmistir vs diye. Dsg düzelir belki ama senin yıpranan sinirlerin, yorulan kalbin, sıkıntıdan kabiz olan bağırsak geri gelmez. Sat kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 sdasdasaad şöle 2011 3.20 d lere baktım da hmmffss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Katibim said: sdasdasaad şöle 2011 3.20 d lere baktım da hmmffss e90? hic bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 30k oldu dsg, tık yok. abartıyonuz. easytroniğe de laf ediliyordu, 70k bindim, hiç teklemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 neden e90 a bakmiim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 30k da bişi olmaz, genel beklenti 50k da. Bir yıl içinde bozulmaz inşallah seninkide. 360 gün sonra bakalım bu mesaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 komsu sirketin butun filosu polo dsg. 3 yasinda arabalar. hic bir arizalari yok. sordum ozellikle bugun, dsg yuzunden servis yatan hic olmamis. hakkaten abartmayalim, o kadar da degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Katibim said: neden e90 a bakmiim ? kotu cunku. Not: halen kullanilmakta olan bir e90 3.18d miz mevcut.premium paket. iskembeden sallamiyorum. f30 varken degmez o kasaya. ancak boyle dedim diye bos reflektor far f30 almayin tabi, aman diyeyim. xenon, sunroof, deri koltuk ve guzel bir jant olacak. elektrikli koltuk vs falan da olursa guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 başlığa bakıp bakıp gülenler fav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Selam, @Namessar Abi o Polo'lara birşey olmayabilir ama F(k) faktörü var: Katibim faktörü :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 yeni konu açıp görüntü kirliliği yapmak istemiyorum Arkadaşlar ben malumunuza caddy aracıma görüntülü bir teyp almak istiyorum.. Şu aralar baktığım RCD 510 ve necvox ve zenec marka ürünler var Sizce bu üç teyp arasında seçimimi etkile ciddi farklar varmı Birde bu necvox ve zenec marka ürünü taktığım zaman radyoda filan sıkıntı yaratırmı ? Cevaplarınız için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 pek anlamam ama necvox falan pek güven vermiyor, senin için önemli bir özelliğe sahip değillerse rcd al geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 rekor zenec marka teyp için 5k istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar