paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Ödemezsem çevirmede cezası nedir? Arabayı bağlarlar mı? 2014 Ocak ve temmuzun MTV ödemedim henüz. Mauyeneye girene kadar ödemezsem nolur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 konut kredisi ödemeyince kapıyı mühürlemedikleri gibi vergi borcundan da araba bağlanmaz. icralık olursun ve satış, devir yapamazsın. faizi işler borcun bi yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 ben de öyle biliyorum da bi arkadaş cezası var dedi çevirmede.. emin olayım istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 İcralık olur da farketmezsen araç için yakalama kararı çıkar, ilk çevirmede bağlarlar. Dövlöt habire vergi affı getirdiği için öderken de enayi gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Selam, Haciz kararı çıkartabilir vergi dairesi. Servis aracı, kamyonet gibi araçlar bağlanmıyor çünkü üstünden kazanç sağlıyorsun ama şahıs araçları bağlanabilir sanırım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar