paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Ödemezsem çevirmede cezası nedir? Arabayı bağlarlar mı? 2014 Ocak ve temmuzun MTV ödemedim henüz. Mauyeneye girene kadar ödemezsem nolur?
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 konut kredisi ödemeyince kapıyı mühürlemedikleri gibi vergi borcundan da araba bağlanmaz. icralık olursun ve satış, devir yapamazsın. faizi işler borcun bi yandan.
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 ben de öyle biliyorum da bi arkadaş cezası var dedi çevirmede.. emin olayım istedim.
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 İcralık olur da farketmezsen araç için yakalama kararı çıkar, ilk çevirmede bağlarlar. Dövlöt habire vergi affı getirdiği için öderken de enayi gibi hissediyorum.
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Selam, Haciz kararı çıkartabilir vergi dairesi. Servis aracı, kamyonet gibi araçlar bağlanmıyor çünkü üstünden kazanç sağlıyorsun ama şahıs araçları bağlanabilir sanırım. Saygılar.
Öne çıkan mesajlar