Feamer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 reşit olmayan kızla ilişkiye girmek suçundan mahkemeye düşmüş bir tanıdığım var, kız, daha doğrusu kızın anası, evlensinler diye tuturmuş, ya evlilik ya hapis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 drama kaçmış yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 oldukça uzun bir zamandır foruma üyeyim 1 defa ban yedim. o nik neydi unuttum bile. şu andada arada ban yiyorsam farketmiyorum çünkü öyle her gün mesaj atmıyorum. sadece bu son 1 ay biraz fazla post attım galiba. bu arada topicteki her türlü ince espri için teşekkür ederim. çok güzeldi espriler. hele mayonezi tuzlu yapmışım hala gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 ahaha nolmuş lan buralara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 spermemi mayonez diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Feamer said: reşit olmayan kızla ilişkiye girmek suçundan mahkemeye düşmüş bir tanıdığım var, kız, daha doğrusu kızın anası, evlensinler diye tuturmuş, ya evlilik ya hapis... valla zor bir tercih. insan napacağını bilemez lan. evlensen bi tyürlü hapsen girsen bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 niye, evlen, resit olduktan sonra bosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 o kadinlar katil eder adami yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar