di Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Rotweiler said: di said: Selam, "dktra gitsne grzklimsn"cilari elemek icin randevu aldim vakti gelince gidicem zaten diye bi on not duseyim. Sonracima; Beni yataga mihlayan 6 gunluk, soguk alginligi/grip tarzi bisey gecirdim. 6. gunun sonunda inanilmaz bi bas agrisi sonrasi sag burundan boyuna kanli kanli sumkurur oldum. Hani mukus + bi miktar kan degil, bildigin kipkirmizi mukus cikiyo. Sol tarafta yok ama bisey. Agizdan da kan gelmiyo, o yuzden bi nebze rahatim. Bekledim 1-2 gune gecer, cok temizlemekten kilcal falan catlatmisimdir diye ama 5. gun bugun ve bitmedi kesilmedi bi turlu. Var midir hic basina gelen, alakali teshis konmus olan ? Ben bendeki sinuzite bagladim okuyup arastirdigim kadariyla ama nedir ne degildir merak ediyorum yine de. Geçmiş olsun Timciğim. Kılcallar öyle kolay tamir olan şeyler değil burun bölgesinde. , Ben deviasyon ameliyatını 3 sene önce oldum, halen olduğum kanaldan dediğin gibi her sabah bi tüp kan alıyorum yani. Burun farklı bir olay. Doktora gidince büyük ihtimalle şu yarayı iyileştiren kremler var mucizevi gerçekten, ondan vericek. Ben ameliyat sonrası kullanmıştım(şu salyangoz bilmemnesi), büyük ölçüde geçirdi yaraları. Abi bi yanlislik var bunda. Ben de oldum ayni ameliyati, 1 sene surdu tam olarak normale donmesi ama sonrasinda baya rahat ettim. Kanama falan olmadi oyle seninki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Nekro said: Bazı ilaçların yan etkisi oluyor burun kanamasi. Var mi kullandigin ilac Aferin Extra ve Nurofen kullandim bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Esh said: adam verem olmuş abi söyle bizim kız verem mi etti seni? Bu lan bu. Kesin bundan! Aksam agzini burnunu kirayim bakayim bi iyilesiyo muyum geri. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Ben de bi KBB'ye görüneyim. Zaten burun kırık, rhinoplasti şart oldu allahıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 dohtura koş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 O taraftaki sinüs boşluklarından biri iltihaptan dolayı aşırı tahriş olmuştur, ondan kanlı gelir. Benim de ağır sinüzitim nüksettiğinde yaşadığım şey. Burun spreyi fln kullandıysan o da kılcalları zedelemiştir, ondan da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 3,5 saatlik omrum kalmis. Onu da guzel bi yerde gecireyim omrum uzasin dedim, buraya geldim. http://i.imgur.com/bHyR9ae.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 abi genelde iyiye yoraralar böle şeyleri =) ağızdan falan gelmiosa bi yerler tahriş olmuştur kanamıştır. Burnunun üzerine düşüncede öle kanıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Açıkhava sinemasına gitmiş adam ya. Sonra da "londoın'da hoyot zör" diye gtalktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Valla acik, guzel hava + burger-bira + misir-bira. Baya guzel geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Bugün de ölmediq anne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Geçende burnum kırıldı sandım ve kan gelmedi aksine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Geçmiş olsun, Kilo ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar