hunty Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Tabi ki beni dinleyip yerde yatti. Ustune bir de 31 patlati ise bebekler gibi uyumustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 hunty imzanı düzelt kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Bende de var bu durum. Haftada 3-4 gün düşme hissi ile uyanırım. Sonra hemen geri uyuyabiliyorum ama, o yüzden sallamıyorum. Neymiş çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Frostbite said: lan bende bu evrimsel adaptasyonun türk versiyonu nu dinlemiştim hemde bi doktordan adasda şöyleki; biz türkler(moğolluk falan da var bende) orta asyada yaşarken yırtıcı hayvanlardan korunmak için yüksek ağaç dallarında uyurmuştuk bunun neticesinde düşmemek için geliştirdiğimiz bi savunma refleks oluşmuş zamanla o da nesilden nesile aktarım.. valla küçükken baya mantıklı gelmişti bu asd.. sonra nehirler kuruyunca,ağaçlar ölünce çıkıp uyuyacak ağaç bulamadığımız için gidip milletin ağaçlarınamı dadanmışız? kavimler göçünün sırrını bulmuş doktorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 çin seddine çıkıp çıkıp aşağıdaki inşaat kumuna atlıyolarmış p*çler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 çözümü bünyede yüklü miktarda alkolle uyuymakta buldum. 2 gün böyle geçti. dün normal yattım, yine bişey olmadı. geçti galiba tütütüt nazar değmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Abi yüklü alkol ile geçmiyor. 2 gün rahat uyuyorsun 1 hafta sonra yine hoop düşme hissi. Bende 1-2 senedir var hani. Çözümü bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 ya bi dur ağzını hayra aç allah allah. olmayacak inanıyorum. geçti geçti. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Uyurken bu kadar düşünceyi nasıl düşünebiliyorsunuz. Ben yattım mı 3-5 dakikaya kalmaz uyurum. Bir şey düşünmeye zaman kalmaz. Uyurken şöyle böyle oluyor diyen kişiler uyumasın daha iyi. Küçükken banada olurdu yüksek yerden düşme olayı. Birşey kovalardı ve ben çatılar üstünde kaçardım. En son çatı kalmayınca yere atlardım ve yere değmeden uyanırdım. Gerçekten düşsem farklı olmaz sanırım. Sonra rüya olduğunu anlayınca keyiflenirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 darkwingduck said: ya bi dur ağzını hayra aç allah allah. olmayacak inanıyorum. geçti geçti. evet. Todesengel said: Abi yüklü alkol ile geçmiyor. 2 gün rahat uyuyorsun 1 hafta sonra yine hoop düşme hissi. Bende 1-2 senedir var hani. Çözümü bu değil. Kulak problemi olmasın sizinki ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Zikko said: çin seddine çıkıp çıkıp aşağıdaki inşaat kumuna atlıyolarmış p*çler http://www.youtube.com/watch?v=aoztPIDqjMw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 @fenn aa öyle deme abi ben magnum opusumu uyurken yazdım mesela ssdf. ya onla alakası yok saliselik şeyler burada bahsettiğimiz düşünceler falan. oturup tasvir etmeye çalışınca uzun bir süreçmiş gibi duruyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 çare sarıgül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar