Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Arkadaşlar modemi ilk aldığımda port açmada hiç sıkıntı yoktu. Bugün tekrar denedim ama port açma çalışmıyor gibi görünüyor. http://www.canyouseeme.org/ sitesinde açtığım portu test ediyorum Error: I could not see your service on 94.121.160.14 on port (3750) Reason: Connection timed out hatası alıyorum. DMZ'yi kapatıp - açtığım portu deniyorum olmuyor. DMZ yi etkinleştirip - portu deniyorum olmuyor. Hiçbirşekilde başaramadım. Sorunun başka bir yerde olduğunu düşünüyorum ama nerede :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 modemde upnp varsa port açmana gerek yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Xbox360'da korsan olarak online oynamak için herhangi numaralı 2 tane port açılması gerekiyor TCP-UDP. Upnp etkin, port yönlendirme etkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar