eseruyar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Elimde 2 hesap olduğu için birini satıp diğeriyle devam etcem. Karakterleri oyuniiçi gösterebilirim uzun süredir raid yapamıyorum. ++Hesapta cata yüklü bi hesap daha eklidir içinde 80lvl Shaman var Armory: http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Rookiestyle/simple Karakterin Sunucusu:Twisting Nether Sehir: Ankara veya Mersin Account bilgileri: Hesapta 5tane 90 level karakter bulunuyor. Shaman 560ilvl / Rogue 547ilvl / Warrior 548ilvl prot / Hunter 541 Warlock 492-Warlock üzerinde leg set parçası ve bi tane ordostan item- Alt karakterler Prot Paladin 85lvl üzerinde 2tane 553set parçası ve 3tanede ordostan 559luk item bulunuyor 80lvl dk 83lvl Druid Heirloomlar Plate/cloth/leather heirloomları var +tek el sword, staff *SQ/SA var mı: E (Gizli soru ve cevabı) *MAIL var mı: E *CD-KEY var mı: H *Ilk sahibi misiniz: Evet *Kimlik fotokopisi verilecek mi: H *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu: E Fiyat: 220 0532 245 9979 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Pardon ama; *CD-KEY var mı: H *Kimlik fotokopisi verilecek mi: H GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 lolscam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eseruyar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Cd keler sanalsaraydan aldım site taşınınca mesaajlar taşınmamış mail attım onlarca cevap gelmedi Wod gelince onun cd keyini kullancaz Kimlik scanini ne olursa olsun vermem hack vs olursa ticketı ben atarım. hesap kendi adıma call back olmaz olursa bile satışta zaten adres tel vs bilğilerini veririm mahkemeyle alıyorsun zaten paranı geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 kesin scam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 tipe bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 scam mi değil mi bilmem de böyle satamaz onu biliorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 uymaz dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 "garantisi benim abi" diyen türk esnafından bi farkı yok bu topiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eseruyar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Garantisi benim demiyorum garantisi mahkeme. Başkasından bilgileri tam alsanız bile adam isterse geri alır kimlik fotokopisi bi işinize yaramaz. Daha öncede böyle hesap sattım satılmaz diye bişey yok satılmazsa bunla devam ederim benim için sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 sene 2014 pazar alanında hala wow topici.. ( diyen olmamış hayret bişii..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Kimlik bilgilerini vermekten cekiniyorsan WoW accountunu satmayacaksin 3-5 kurus icin. Kimse de 200 liralik oyun icin mahkeme, avukat ile ugrasmayacagi icin kimlik fotokopisiz hesap falan almaz. /period Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Lan yalniz ne paralara dusmus oyun. 100$ basip gayet stabil karakterler alabiliyorsun. 2006 yilinda Thunderfury'li roguelar ebayde 1,000$ a gidiyordu, lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Git burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 sattığın fiyat 220 TL demişsin, ne mahkemesi ya :) ayrıca zaten oyunda okudum anladım kabul ediyorum dediğin şeylerde accuntu satamayacağın, başkasınınkini alamayacağın yazıyor. Tabii bu şekilde satabilirsin, başka oyunlarda kimlik fotokopisi vs çok lazım olmaz zaten ama işte wow'da gerekli olabiliyor account probleminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 eseruyar said: Garantisi benim demiyorum garantisi mahkeme. Şunu bi açıklasana. Sen bana sattın hesabı, fatura mı kesiosun da ben seni mahkemeye verip paramı geri alıyorum. Nakit vericem sana, sen hesabını blizzard ile geri alacaksın, ben ne yapıcam mahkemeye gidip? Osman kılıcımı çaldı diye dilekçe mi vericem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eseruyar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Evet ynen öyle ypcaksın. Ben sana hesbı satıp sonra callback yaparsam bilişim suçu işlemiş oluyorum internet dolandırıcılığı. Sen yazışmalarımızla şikayette bulunuyorsun mahkemeyle paranı geri alıyorsun. Daha öncede çok alan oldu böyle hatta en son dandik bi oyun vardı wolfteamde yaptılar 200lira diye haklarınızı aramıycaksanız güvenip hesap almayın bence Bide hesap satmak için kimlik scanı ını vermek zorunda değil kimse güven meselesi. ilanı güncel tuttuğunuz için teşekkürler bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 yok rica ederiz, ne de olsa ilginç bir örnek. rasgele şsdjklasldj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Doğru da böyle bir dava açmak zaten 300-400 tutmuyor mu ? Ha birde senini için bir avukat tutsam o da en kötüsü vasat 1500 istiyor. Ee bir de bunda da bilirkişi raporu ister mi hakım. Yok olay nedir nasıl olmuştur onada para alıyor. 200 tl için 2500 falan harcarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 kazanırsan karşıya kitlersin gerçi masrafları ama mahkeme hiç yoktan 2 sene fln sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Dworgian said: kazanırsan karşıya kitlersin gerçi masrafları ama mahkeme hiç yoktan 2 sene fln sürer. avukat ücretini alamıyorsun da bu dava açma ve bilirkişi ücretlerini alabilirsin :) amma konuştuk mevzuyu :) harbi ne trollüz amacımız ne bende anlamıyorum bazen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 haa. avukat ücretini alamıosan o sakatmış. arkadaş avukattan görüş alıp kendimi temsil ederim o zaman. alim mi bu hesabı lasjdsajdsklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 bu kadar çetrefilli accounta 220 lira para vericeğime gider cd leri alır bide üstüne bot alırım 23 tane account kasarım en azından aynı çetrefil ondada var onda banlanma riskin var bunda dolandırılma asdjfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Hem banlanma riskin görece olarak daha düşük klsdjklaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eseruyar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Sen kasarsın falan ama uğraşmak istemeyen var hazır hesap alıp takılıyor. Pwl yaptırırsın oda sakat bot vs olursa ban riski var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar