fatalangel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Selam arkadaşlar! diablo 3 ve Ros ek paketini maddi sıkıntıda oldugum için satıyorum :( ilgilenen arkadasların yorum atması yeterli olur şimdiden teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Pazar alanına yazman gerekiyodu bunu ama. Ben Ros almadım. Diablo 3 aldığımada pişman olmuştum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatalangel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 ben yeniyim eger yanlıs bişey yaptıysam kusura bakmayın :( d3 ilk basta benim için hayal kırıklıgıydı ama rosdan sonra degistirdi düşüncelerimi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 CuteButPsycho said: Ben Ros almadım. Diablo 3 aldığımada pişman olmuştum açıkçası. Yanlış yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar