kermit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 akp olmasa bu kadar tesis nerede göreceksiniz hayret ediyorum. doğal felaket sonucu şehirler yıkılıyo, bi tane tesis yıkıldı diye hemen laf ediyosunuz gerçekten anlam veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Adam doğru demiş. Mesela 300 kişi yanarak öldü diye şikayet etmek yerine 1000 kişi ölmedi diye kutlamak lazım benzer durumları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Milyon dolarlık inşaat yapıp iki kuruşluk ölçüm cihazı koymazsan, koysan da okuyup yorumlamazsan böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 tesis olmasa da, yikilmasa daha mi iyiydi? yikildiysa, yenisini yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Sende haklısın başka türlü birikmez kutu kutu eurolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 GERGE said: Yapılan bina yıkılır, Roma'da Kolezyum ayakta mı? Ben gittim gördüm, yarısı yıkılmış. hahahah of tayyip canlandı gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 yıkıldıysa benim tessim yıkıldı benim üstümde olan hakkı helal ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Theridone said: mühendise ne gerek var abi zaten, kur'an'da her şey açıklanmıştır. hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar