deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 OSI'de UO nasıl bir şey merak ettim.Bir süre denemek mümkün mü? 30 gün falan.Hiç OSI'de UO oynayamadım da kendimi Staff of Magi'ye bakan app. char gibi hissediyorum.Arkadaşlar da süper yok böyle bir şey falan diyorlar gaz veriyorlar.Bir yardım lütfen...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Freesharddan çok farkı yok sadece birbirine saygılı herkes ve kendi oyununu oynuyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 elinde fazla buddy code olan biri varsa sana verirse 30 gün oynayabilirsin osi sunucularında.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 asagıda nerden indirebilirim adlı baslıkta link verdim bir bakın istersen olması lazım orda 15 gun trial[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Yaw ark.ımda buddy code var ama kullandı mı bilmiyorum.Neyse bir ara o 15 gün free'yi indiriyim.Bir de fark yok demişsiniz ama bence saygı en önemli unsur saygı olmayan yerde oyun oynamak kadar berbat bir şey yoktur bana kalırsa.Teşekkürler hepinize.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Peki OSI de olan ve freesardlarımızda olmayan bu saygının kaynağı sizce ne.Sadece ücretli bir ortam olması mı yoksa yaptırımları mı?[signature][hline]Tüm hatalarından ders alsan da,hayat yeni hatalardan ders alınarak öğrenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar