mazbul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Arkada$lar Bir Playerin Konu$masini Nasil Ayarlarim Ornegin.. Atiyorum On=resurrect src.resurrect yani player resurrect yazdigin da reslenmeli bu komutlari nereye yazmaliyim ya da ne eklemeliyim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 speech.scp icinde spk_player kismina.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Oraya yazıyorum ama calısmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 yapmak istedigim shey bu hatam nedir acaba? [SPEECH spk_player] On=ezik src.sayua 045f,0,0,0 *Azina Pul Biber Surulur* hatam nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Yetkililer hic bir bilginiz yokmu bu konuda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 bi vendora falan gidip ezik demeyi denesene..[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Vendora denedim ezik yazmayi olmadi .. ya ba$ka bir $eyle alakasi var ama neyle mesela home home home olayi da o dosyadaydi silmeme ragmen calisiyor..acaba bir yere spk_player falan eklemek mi lazim ne ..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 zaten var olan bir speechin içine ekle o ezik i sonra git npc ye söyle. + o src. yi silip dene. src yi silersen vendor konusur. bi ole dene ne bilim.. + home home home un alakası yok scp le hex edit ile çözülüyor.[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ya anlamadin galiba vendor a buy yazmasi gibi istemiyorum ben dungeon da bile dese olmasi lazimm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ya arkada$lar mesela adam kufur ettiginde otomatik jaile gidecek bir script yazilamazmi speehclere on=@ezik src.go jail gibi ama olmuyor..Yapilabilir bence hich bir yetkilinin fikri yokmu? [Bu mesaj mazbul tarafından 01 June 2003 12:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Ben var saniyodum da yokmus, spherechar.scp'de c_man ve c_woman'a (on=@create'den once) TSPEECH=spk_player eklersen olur buyuk ihtimal.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 [Bu mesaj Baggio tarafından 01 June 2003 12:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: Baggio, 01 June 2003 12:05 tarihinde demiş ki: Ben var saniyodum da yokmus, spherechar.scp'de c_man ve c_woman'a (on=@create'den once) TSPEECH=spk_player eklersen olur buyuk ihtimal.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 [Bu mesaj Baggio tarafından 01 June 2003 12:05 tarihinde değiştirilmiştir] allah allah bir turlu cozemedim baggio..Dedigin dosya c:sphereworld kisminda ve TSPEECH=spk_player eklememe ragmen calismiyor..Acaba dosyanin script klasorunde mi olmasi gerekiyor ve burda ezik dediginde direk jail e mi gidicek yoksa vendora ezik diyince mi gitcek?Cozemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 mazbul abisi aynı şeyi bende yapmaya çalışıyorum bi üst konuda var ben en son vendor a bişi dediinde jail e yollamayı çözebildim. onun için speech den sanırım human speak di hatırlamıyom şu an oraya en altına örneğin on=*ezik* src.go jail bunu çoğaltırsan en azından az bişi engellemiş olursun normalini bulana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 spherechars.scp o senin buldugun, worldsave dosyasi, ben char scriptleri dosyasindan bahsediyorum, spherechar.scp.. Zaten o da fayda etmemis de simdi aklima geldi, vendora on=*buy* eklediginizde ve vendor buy lafini duydugunda buy penceresi aciliyor, soylediginde degil ki. Spk_player altina yazip biri duyacak sekilde soylediginizde calismasi lazim, zaten adam kendi kendine kufur ediyorsa birakin oynasin ehe.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 yada src.go jail yerine src.jail daha iyi oluyo öle yap şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ewt haklı ya bencede gereksiz geldi şimdi bu ama başka şeylerde kullanılabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: Baggio, 01 June 2003 15:02 tarihinde demiş ki: spherechars.scp o senin buldugun, worldsave dosyasi, ben char scriptleri dosyasindan bahsediyorum, spherechar.scp.. Zaten o da fayda etmemis de simdi aklima geldi, vendora on=*buy* eklediginizde ve vendor buy lafini duydugunda buy penceresi aciliyor, soylediginde degil ki. Spk_player altina yazip biri duyacak sekilde soylediginizde calismasi lazim, zaten adam kendi kendine kufur ediyorsa birakin oynasin ehe.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Baggio, zaten spk_playerin altinda yazili..ama bir playera dese bile calismiyor..? spk_playeri scriptler icinde arattigimda sadece [speech spk_player] catisi altinda buluyor acaba bir yere eklemem mi gerekyiyor scripts klasorunde.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: Baggio, 01 June 2003 12:05 tarihinde demiş ki: Ben var saniyodum da yokmus, spherechar.scp'de c_man ve c_woman'a (on=@create'den once) TSPEECH=spk_player eklersen olur buyuk ihtimal. Demisim iste burda, boyle dene olmadi kasin birazcik, speechler hakkinda bilgim yok kullanmadim hic.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 bir itemle yapma sansimiz olamazmi invis olan ve konusmalari kontrol eden..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Bu itemi ON=@LOGIN playerlara equip ettircen su bolumle ON=LOGIN IF else src.newitem i_speech src.act.equip endif Item bu [ITEMDEF i_speech] Name=Speech Id=i_memory Type=t_comm_crystal Tspeech=spk_pl ON=@Create Attr=attr_newbie Type=t_eq_script ON=@Equip Type=t_comm_crystall [speech spk_pl] ON=help // Help dediginde Star Chamber a gider bole ekle src.go Star Chamber [hline] Istiaron Developer Arthur[/hline] [Bu mesaj gmarthur tarafından 01 June 2003 15:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: gmarthur, 01 June 2003 15:43 tarihinde demiş ki: Bu itemi ON=@LOGIN playerlara equip ettircen su bolumle ON=LOGIN IF else src.newitem i_speech src.act.equip endif Item bu [ITEMDEF i_speech] Name=Speech Id=i_memory Type=t_comm_crystal Tspeech=spk_pl ON=@Create Attr=attr_newbie Type=t_eq_script ON=@Equip Type=t_comm_crystall [speech spk_pl] ON=help // Help dediginde Star Chamber a gider bole ekle src.go Star Chamber [hline] Istiaron Developer Arthur[/hline] [Bu mesaj gmarthur tarafından 01 June 2003 15:45 tarihinde değiştirilmiştir] cali$madi :) ne cikmaz i$mi$ yauuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 [ITEMDEF i_speech] Name=Speech Id=i_memory Type=t_comm_crystal ON=@Create Attr=attr_newbie Speech spk_pl Type=t_eq_script ON=@Equip Type=t_comm_crystall [speech spk_pl] ON=help // Help dediginde Star Chamber a gider bole ekle src.go Star Chamber itemi bunla deistir sonra bu itemi equip et çalışır artık herhal de[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Arthur oyun icinde .add i_speech dersem calisiyor fakat .newitem i_speech dersem cali$miyor act.equip yapmama ragmen nedeni nedir..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 yani e$ya yerde iken cali$iyor sadece galiba herhalde sanirsam olmali ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Yaw type i t_comm_crystal yapmamizdan dolayi sadece yerdeyken calisiyo dolayisiyla cantadayken olmuyo ne yapabilirim..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar