telorgu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Kalmalı diyorlar ancak sürdükten 2-3dk sonra yıkıyorum, egzama oldugundan temizleyici ürünler kullanmak zorundayım ondan kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 acaba nasıl kullanılıyor tonik yüz temizliğinde ben de çok merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar internette pek araştıramıyorum böyle şeyleri google'a tonik yüze nasıl uygulanır yazsam çıkan sonuçlardan cevabı bulabilir miyim acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 fistan varuna ankarada iyice popi olmaya başladı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 moriarty caktırmadan adres vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 yıkamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Yüzünü bir daha hiç yıkamıycak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 telorgu said: Kalmalı diyorlar ancak sürdükten 2-3dk sonra yıkıyorum, egzama oldugundan temizleyici ürünler kullanmak zorundayım ondan kullanıyorum. yüzünün erimesini ve gözlerinin ağzına kadar inmesini istiyorsan yıkamaya devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Suyla olmaz, ginle yika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Nako said: Yüzünü bir daha hiç yıkamıycak mı? bu işin geri dönüşü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 tonik suyla cikmaz abi cilde daha cok yapisir tinerle inceltmen lazim once sonra bezle rubbing yaparak cikarican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 yüzüne sürme, üç harfliyle beraber iç. sonra yıkarsın yüzünü zaten ayılmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 benim bildiğim tonik yıkanmaz. normal bir cilt bakımı 3 adım diye biliyorum. 1) temizlik -> sıcak suyla ve sabunla yıkama. sabuna dikkat tabii. normal sabun çok kurutur. 2) tonik -> sıcak suyun açtığı gözenekleri yeniden sıkıştırmak ve temizlemek için. 3) nemlendirici -> tonik ve sabun cildi kuruttuğundan nemini geri vermek için. genç kızken kadınlığa giriş 101 kapsamında öğrendiğim basit cilt bakımı böyle. üstüne de bir taş koymuş diilim bunca zamandır, bu kadarı yetiyo :P egzamaya farklı naapılır bilemedim tabi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 egzamaya iyi mi geliyo tonik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 #tatavayapmasürgeç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Sanırım tonik yüzü yıkadıktan sonra sürülüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar